Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα πράσινα ο Γιαλαμίδης

Στον Παναρκαδικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θωμάς Γιαλαμίδης.

Ο 22χρονος (03/02/1996) αμυντικός με καταγωγή από την Κατερίνη, αποχώρησε από την Χαλκίδα όπου αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2018 ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Αμβρυσσέα Διστόμου, Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Πιερικό, Πανιώνιο, Βατανιακό και Θερμαϊκό Κορινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει τη μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή Θωμά Γιαλαμίδη.

Ο Θωμάς είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ανασταλτικός μέσος και διαθέτει πλούσια εμπειρία αγωνιζόμενος στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Θερμαϊκού Θέρμης και εν συνεχεία αγωνίστηκε διαδοχικά σε Βατανιακό, Πανιώνιο, Πιερικό, Π.Α.Ε.Ε.Κ. Κύπρου, ΑΣΦ Αλεξάνδρειας, Αμβρυσσέα Διστόμου ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην ομάδα του Α.Ο. Χαλκίδας.

Καλωσορίζουμε τον Θωμά στην οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία”.

Τέλος ο Κασάπης

Στην αγορά για την απόκτηση αμυντικού βγαίνει ο Παναρκαδικός, καθώς παρελθόν από την ομάδα της Τρίπολης αποτελεί ο Ηλίας Κασάπης.

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr, η Διοίκηση του Παναρκαδικού κινείται για την άμεση αντικατάστασή του και αναμένεται σήμερα στην Τρίπολη ο παίκτης που θα καλύψει το κενό στην πράσινη άμυνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected