Κατηγορίες
Football League

Αντρέι Τσερνίσοφ για Σπάρτη : «Εξαπατήθηκα!»

Συνέντευξη στο Report24 και την Τηλεόραση Best Λακωνίας παραχώρησε ο Ρώσος προπονητής της ΑΕ Σπάρτη, Αντρέι Τσερνίσοφ μετά τις πληροφορίες που θέλουν να φεύγει οριστικά από την ομάδα.

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ ανέφερε τα εξής:

“Λατρεύω τους παίκτες, λατρεύω τους οπαδούς της ομάδας. Έκανα πολλούς φίλους στην πόλη. Ήμουν χαρούμενος που ήμουν στην Ελλάδα και την πόλη της Σπάρτης. Αλλά δεν μπορώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για τους παίκτες, που δεν σέβονται τις συμφωνίες.

Δεν μπορώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που εξαπατούν συνεχώς εμένα και τους παίκτες. Δεν ήρθα στο σύλλογο για να κερδίσω χρήματα, είμαι πλούσιος άνθρωπος. Ήρθα να κάνω μια καλή δουλειά και νομίζω ότι το έκανα!

Δύο μήνες, οι παίκτες εργάζονται χωρίς φυσιοθεραπευτή, δύο μήνες δουλεύω χωρίς βοηθούς. Υποσχέθηκαν να πάρουν νέους παίκτες, αλλά δεν πήραν κανέναν. Και χάσαμε πέντε κύριους παίκτες, αυτό είναι πολύ!

Δεν ήθελα να κάνω παίκτες, αλλά να οδηγήσω αδύναμους ποδοσφαιριστές σε μια καλή πορεία με μεγάλη προσπάθεια.

Άνθρωποι της ομάδας μου έλεγαν διαρκώς για την επίλυση των προβλημάτων μου.

Πήραν το αυτοκίνητό μου, δεν πλήρωναν το μισθό μου.

Ο δικηγόρος μου έστειλε δύο επιστολές που προειδοποιούσαν για την καταγγελία της σύμβασης. Η πρώτη επιστολή στις 29 Δεκεμβρίου, καμία αντίδραση, η δεύτερη επιστολή στις 15 Ιανουαρίου, καμία αντίδραση!

Μου υποσχέθηκαν μια συνάντηση με έναν νέο ιδιοκτήτη, τρεις φορές αναβλήθηκε η συνάντηση και δεν έγινε ποτέ καμία!

Δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα, έφτασα στη Μόσχα για να κάνω την βίζα εργασίας. Ήθελα να συναντηθώ πριν από την πτήση με τους ανθρώπους της ομάδας. Περίμενα για 3 ώρες, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ κανείς. Μετά από τέτοια έλλειψη σεβασμού, αποφάσισα να φύγω! Τους σέβομαι όλους και θέλω να με σέβονται και εμένα!

Το βασικό μου πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα. Πέντε φορές μου είπαν για την ημερομηνία πληρωμής μου και συνέχεια με εξαπατούσαν.

Έχω ένα καλό όνομα, σέβομαι τον εαυτό μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει μαζί μου!

Σε ευχαριστώ κ. Παυλάκο για την συνομιλία μας και θέλω να δημοσιεύσεις όλα αυτά που σου ανέφερα να μάθουν οι αγαπητοί φίλαθλοι που αγαπούν την ομάδα όλη την αλήθεια για τους λόγους που αποχωρώ.”

error: Protected