Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

“Καρέ” μεταγραφών ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο ενόψει της “μάχης” του δευτέρου γύρου στην Α Ερασιτεχνική.

Ο λόγος για τους Αντώνη Κουκουράκη, Χρήστο Ατανάσοφ, Διονύση Τζιλόπουλο και Θωμά Ζησιόπουλο οι οποίοι ανήκουν και τυπικά στο δυναμικό των “πρασίνων”, μετά και την προβλεπόμενη διαδικασία με τα έγγραφα τους.

Για τον πρώτο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για την δεύτερη θητεία του στον Μέγα Αλέξανδρο. Ο 25χρονος (06/01/1994) μέσος επιστρέφει στην ομάδα μετά από έξι μήνες, όταν αποχώρησε για λογαριασμό του ΦΑΣ Νάουσα, όπου κατέγραψε φέτος 13 συμμετοχές (952 λεπτά) σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σημείωσε 4 τέρματα.

Την περσινή σεζόν στη Γ Εθνική είχε 26 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα και σημείωσε ένα τέρμα. Πριν την ομάδα των Τρικάλων, αγωνίστηκε στον ΑΣ Ειρηνούπολης αλλά και στα τμήματα υποδομής της Βέροιας.

O Χρήστος Ατανάσοφ είναι 20 ετών (08/07/1998), αμυντικός (παίζει κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας) και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Παλαιοχωρίου. Τη φετινή σεζόν έχει 15 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα και 1128 λεπτά, ενώ πέρσι κατέγραψε συνολικά 27 συμμετοχές και πέτυχε πέντε γκολ.

Ο Διονύσης Τζιλόπουλος είναι επίσης 20 ετών (11/08/1998), μέσος (μπορεί να παίξει μπακ-χαφ, τον βοηθά σημαντικά η ταχύτητα του) και προέρχεται από τον Ολυμπιακό Λουτρού. Φέτος έχει 4 συμμετοχές με τους “ερυθρόλευκους” σε Β Ερασιτεχνική και Κύπελλο και πέρσι 11.

Ο Θωμάς Ζησιόπουλος είναι 20 ετών (29/07/1998), μέσος που ανήκε μέχρι πρότινος στη Νίκη Αγκαθιάς και αποφάσισε να αποχωρήσει από τους “ασπρόμαυρους”, το ρόστερ των οποίων είναι πλήρες σε όλες τις θέσεις και ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα μεγάλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου :

“Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων ανακοινώνει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας και του κυπέλλου της Ένωσής μας.

Πρόκειται για τους:

Αντώνη Κουκουράκη, μεσοεπιθετικό, γεννηθέντα το 1995 ο οποίος αποκτήθηκε από τν ΦΑΣ Νάουσα

Χρήστο Ατανάσοφ, δεξιό μπακ χαφ, γεννηθέντα το 1998, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άρη Παλαιοχωρίου

Διονύση Τζιλόπουλο, αριστερό μπακ χαφ, γεννηθέντα το 1998, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Λουτρού

Θωμά Ζησιόπουλο, αμυντικό χαφ, γεννηθέντα το 1998, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Νίκη Αγκαθιάς.

Καλωσορίζουμε τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τους ευχόμαστε καλή πορεία στις υποχρεώσεις της ομάδας μας και χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected