Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Πέντε μεταγραφές ο Αιγινιακός!

Πενταρέ μεταγραφών για την ομάδα του Αιγινιακού, που επιχειρεί να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Football League.

Oι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάρκος Γρανάδος (29/09/1996, επιθετικός) από το Μεξικό, προηγούμενη ομάδα η Deportivo Guadalajara, του Εμίρ Πλακάλο (19/02/1995, τερματοφύλακας) από τη Βοσνία, προηγούμενη ομάδα η Eskilsminne IF στη Σουηδία, του Βίκτορ Βελκόσκι (14/11/1995, αμυντικός) από τα Σκόπια, προηγούμενη ομάδα η Πομπέντα, του Κώστα Χρυσαφόπουλου (19/06/1997, μέσος) από τον Φωκικό και του Δημήτρη Παπάζογλου (16/09/1999, ακραίος αμυντικός) που αγωνιζόταν στη NK Novigrad της Σερβίας,

Η ανακοίνωση :

«Με τα νέα αποκτήματα του Ιανουαρίου φωτογραφήθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσουγγαρης και ο Αθλητικός Διευθυντής Nikcolay Marinov.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας έχετε πληροφορηθεί για την απόκτηση των Marco Granados, Emir Plakalo και Victor Velkoski. Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα εμφανίζονται και τα δυο τελευταία αποκτήματα ο Κώστας Χρυσαφοπουλος και ο διεθνής με την U-19 της Εθνικής Ελλάδας Δημήτρης Παπάζογλου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected