Super League 1

Άνευροι και…άγευστοι οι αντίπαλοι στο Αγρίνιο!

Στο 0-0 με την Ξάνθη έμεινε σήμερα ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο. 

Όπως αναφέρει το agrinio-sports, ο Τραϊανός Δέλλας (δεν είχε τον Κυριακίδη) ξεκίνησε με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Μαλή, Μιχάι, Αμαράλ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Λουσέρο, Ντίας στον άξονα, τους Μανά, Ουίλιαν στα άκρα, τον Μάζουρεκ οργανωτή και τον Μοράρ στην κορυφή της επίθεσης.

Μετά το 10λεπτο τα «καναρίνια» πήραν την κατοχή μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Ζίβκοβιτς. Απείλησαν με τους Μανά, Μάζουρεκ και μία στατική φάση του Μοράρ, όμως δεν έκαναν τη μεγάλη φάση, ενώ την ίδια στιγμή κρατούσαν με ευκολία την Ξάνθη μακριά από την εστία του Γιαννακόπουλου.

Έτσι φτάσαμε στην ανάπαυλα και στο δεύτερο μισό η εικόνα του αγώνα ήταν ανάλογη. Ναι μεν στο 57′ η Ξάνθη απείλησε με τη διπλή ευκαιρία των Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, αλλά η ομάδα συνέχισε να κρατά μπάλα, χωρίς όμως να απειλεί. Στο 62′ η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ζίβκοβιτς σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μοράρ αλλά πέρασε κόρνερ και μέχρι το 86′ όλα.. κυλούσαν ήρεμα.

Η είσοδος του Γκούγκα όμως βελτίωσε άρδην τον Παναιτωλικό και μέχρι το τέλος είχε μία καλή στιγμή με τον ίδιο (ο γκολκίπερ της Ξάνθης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του στις καθυστερήσεις), έδωσε ωραία πάσα-τρύπα στον Λιάβα που δεν την εκμεταλλεύτηκε και τα «καναρίνια» κέρδισαν τρία κόρνερ, τα οποία όμως δεν έγιναν γκολ.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης (86′ Γκούγκα), Μιχάι, Μαλής, Αμοράλ, Λουσέρο, Ντίας, Μανά (79′ Μπαϊροβιτς), Ουίλιαν, Μάζουρεκ (74′ Λιάβας), Μοράρ

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά (82′ Ντιέρσταν), Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Μπρίτο (75′ Φακκής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected