Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Είχε Μάνο ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Δημήτρης Μάνος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα και χάρισε στους Ηπειρώτες την πολύτιμη νίκη (1-0) επί του Απόλλωνα.

Οι οπαδοί μπορεί να δυσφόρησαν με την εικόνα και να αποδοκίμασαν στο φινάλε, όμως ο σκοπός επετεύχθη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ευτύχησε να δει τον Μάνο να «πιάνει» δουλειά από το ντεμπούτο του και να παίρνει τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και βγαίνοντας, έστω με παιχνίδι περισσότερο προσώρας, από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον ΠΑΣ με 3-5-2 και τον Βελλίδη στην εστία, τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Σκόνδρα στην τριάδα στην άμυνα, Μπουκουβάλαςκαι Σεργκελασβίλι στις πτέρυγες, Λίλα, Γιάκο και Σκόνδρα στον άξονα και τον Νικολιά με τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Αντίστοιχα ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε την ίδια διάταξη με τον Βάσιτς στο τέρμα, τους Οριουέλα, Κύργια και Βαφέα ως τριάδα στην άμυνα, τον Ναδάλες και τον Στάθη στα πλάγια και τους Γαρουφαλιά, Ντούρσο και Μπεντινέλι στον άξονα, πίσω από τους προωθημένους Ναζλίδη και Ντεφεντερίκο.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Νικολιάς, Γιάκος (85’ Ξύδας), Μάνος (91’ Λεο), Κρίζμαν (72’ Αθανασιάδης)

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Βαφέας (46’ Ακόστα), Κύργιας, Οριχουέλα, Ντεφεντέρικο, Ντούρσο, Ναζλίδης (63’ Ριβέρο), Μπεντινέλι, Γαρουφαλιάς (72’ Βάρκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected