Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παίρνει Φουκαράκη η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε στη μεσαία της γραμμή με την αποχώρηση του Μπάμπη Πετράκου.

Όπως αναφέρει το Athlitiko, μετά την αρνητική τροπή στο θέμα του Μάριο, που κατέληξε στον Αήττητο Σπάτων, το ΣΥΝΚΑ ήρθε σε συμφωνία με τον Μανώλη Φουκαράκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρόδοτο.

Ο Ηρακλειώτης μέσος, αναμένεται εντός της ημέρας να υπογράψει στη χανιώτικη ομάδα, παρουσία του εκπροσώπου του Θέμη Γεωργιάδη.

Ο Φουκαράκης είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου 1995 και έπαιξε για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα του Εργοτέλη, στη Football League τη σεζόν 2015-2016, όπου μέτρησε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο.

Μετά την αποχώρηση του Εργοτέλη στο β’ μισό της σεζόν βρέθηκε στον ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Football League (3 συμμετοχές), ενώ τη σεζόν 2016-2017 δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.

Την επόμενη χρονιά πανηγύρισε την άνοδο ξανά από τη Γ’ Εθνική στη Football League με τη φανέλα του Ηροδότου (18 συμμετοχές), ενώ μέχρι πρότινος με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είχε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected