Κατηγορίες
Basket

Τα βλέμματα στην Αγιά, φαινομενικά εύκολο έργο για τους πρωτοπόρους (πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής)

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ερμή Αγιάς και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων ξεχωρίζει από τη 15η αγωνιστική της Α2, την ώρα που Ιωνικός Νικαίας και Ηρακλής έχουν εύκολο πρόγραμμα στο φινάλε του α’ γύρου.

Αυλαία πέφτει σήμερα για τον α’ γύρο της Α2, με πολλά παιχνίδια να θεωρούνται αμφίρροπα και το ενδιαφέρον όσο περνάει ο καιρός να γίνεται όλο και πιο έντονο.

Όπως αναφέρει το basketblog, το παιχνίδι που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στον Ερμή Αγιάς και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται με φόντο τα playoffs και τον Γιώργο Σκαραφίγκα να είναι το πρόσωπο του αγώνα, με δεδομένο ότι έρχεται αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του.

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας έχει εύκολο έργο υποδεχόμενος το Μαρούσι και θέλει να κλείσει τον α’ γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή του στα σαλόνια της Basket League.

Ο Ηρακλής έχει και αυτός με τη σειρά του εύκολο έργο αντιμετωπίζοντας στο Ιβανώφειο τον τελευταίο στη βαθμολογία Εθνικό και θέλει να συνεχίσει με νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Στην Καβάλα για τον αγώνα με την τοπική ομάδα θα βρεθεί η Καρδίτσα, η οποία θέλει να συνεχίσει με νίκη προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες εισόδου στα playoffs.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην Κω, εκεί όπου ο τοπικός Ιπποκράτης φιλοξενεί τον Αμύντα, με την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να κλείσει με θετικό πρόσημο το πρώτο μισό της σεζόν.

Αμφίρροπο φαντάζει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ευρώπη Πευκοχωρίου και την Καστοριά, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και να θέλουν τη νίκη προκειμένου να πλησιάσουν ξανά στους στόχους που έχουν θέσει.

Μάχη με φόντο την αποφυγή των playouts διεξάγεται στο κλειστό της Ήλιδας, εκεί όπου ο Κόροιβος θέλει τη νίκη απέναντι στο ισχυρό Ψυχικό, σε ένα από τα αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θέλει να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί που τρέχει μετά την έλευση του Ντίνου Καλαμπάκου και υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Πατρών ψάχνει μία ακόμα νίκη για να απομακρυνθεί κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Αγ. Παύλου 17.00 Ευρώπη Πευκ.-Καστοριά Καλογερόπουλος Λ.-Ζαχαρής-Κοϊτζόγλου (Δροσόπουλος)
Νεάπολης Λάρ. 17.00 Ερμής Αγιάς-Διαγόρας Δρ. Μπήτης-Ταρενίδης Στ.-Τζιοπάνος Ν. (Μηναρετζόπουλος)
Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Απόλλων Π. Ανδρικόπουλος-Θεονάς-Τσολάκος (Πατσαντζόπουλος)|
Νίκαιας 17.00 Ιωνικός Ν.-Μαρούσι Κωνσταντινόπουλος-Μπούκας-Αργυρούδης (Βιδάλης)
Αλ Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Καρδίτσα Ευφραιμίδης-Σιμητόπουλος-Τζίμα (Μπρίγκος)
Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Ψυχικό Σταματόπουλος-Αναστόπουλος Α.-Πιτσίλκας (Πίγκας)
Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Εθνικός Παγώνης-Παπαγεωργίου Κ.-Μπακάλης (Τζιοπάνος Γ.)
Κω 15.00 Ιπποκράτης-Αμύντας Βαρδάλος-Δημόπουλος-Καρπάνος (Ξάνθος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected