Κατηγορίες
Super League 1

Αλώβητη η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ!

Μια παλικαρίσια ισοπαλία απέσπασε η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό με σκορ 1-1 για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ένα ματς στο οποίο η ΑΕΛ παρότι βρέθηκε από το 3’ να χάνει 1-0 και να αγωνίζεται με δέκα παίκτες, μπόρεσε και βρήκε τέρμα στην επανάληψη με σκόρερ τον Μίλος Ντέλετιτς και κρατώντας μέχρι το φινάλε το 1-1 πήρε το βαθμό στην έδρα του Παναθηναϊκού. Βαθμός που φέρνει τους «βυσσινί» στους 20 βαθμούς και τον Παναθηναϊκό στους 24.

Πραγματικά αυτή η ΑΕΛ με την ψυχή, την θέληση και το πάθος που έβγαλε έδειξε ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν, ενώ ο Παναθηναϊκός για ακόμα ένα ματς στο 2019 είχε απώλεια βαθμών μετά την ισοπαλία με Ξάνθη και την ήττα στη Λαμία, συν φυσικά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τους Λαμιώτες.

Με μία άτυχη στιγμή ξεκίνησε το ματς για την ΑΕΛ καθώς μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Γκοΐκοβιτς ανέτρεψε τον Μακέντα και έτσι δόθηκε πέναλτι και αποβολή στο Σέρβο αμυντικό, εξέλιξη που άλλαξε άρδην τα πλάνα του Τζιανλούκα Φέστα που είδε την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ, αλλά και με παίκτη λιγότερο.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Koυλιμπαλί, Κουρμπέλης, Δώνης, Τζανδάρης (63’ Μουνιέ), Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Εμμανουηλίδης (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης (46’ Άλτμαν), Μακέντα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Σικάβκα (59’ Ακόστα), Μπαργκάν (6’ Γκόλιας), Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (77’ Μόρας), Νούνιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected