Κατηγορίες
Αθλήματα

Νίκη παρά το rotation ο Ολυμπιακός

Διεύρυνε το αήττητο ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή επικρατώντας 20-16 του Αερωπού Έδεσσας- Εξύβριση διαιτητή και κίνδυνος τιμωρίας

Στο κλειστό του Πλάτωνα στη Νίκαια o Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή μετά από ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο (8-8), κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αερωπού Έδεσσας με 20-16.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με πολλές αλλαγές, αφού ήταν ευκαιρία για τον Γιώργο Ζαραβίνα να χρησιμοποιήσει αθλητές που δεν έχουν ρόλο βασικού στην ομάδα, ώστε να βρίσκονται όλοι σε ετοιμότητα.

Ο Αερωπός στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Μισαηλίδη.

Από κει και πέρα στο εξωαγωνιστικό κομμάτι η εξύβριση του διαιτητή θα οδηγήσει πιθανότατα στον αθλητικό δικαστή τον Ολυμπιακό που κινδυνεύει με τιμωρία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 20-16

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 1-1, 3-3, 6-5, 6-8, 8-8 (ημχ.), 10-9, 12-10, 14-11, 16-12, 19-14, 20-16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαραβίνας): Τσανίνος 1, Μάνθος, Κρητικός 3, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης 2, Λέμος 3, Ρέινα 1, Τερλέτσκι, Κανδύλας 1, Σανίκης 1, Μπούμπαλο 4, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος, Χάλαρης 3.

ΑΕΡΩΠΟΣ (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυρόπουλος, Θ. Τζουβάρας 2, Κράλλης 3, Θεοδωρόπουλος 3, Δημάκης 2, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μισαηλίδης 4, Κεσίδης, Κυριακού 2, Αρβανιτίδης, Λιόφης.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Ζήσης, Δίλεπτα: 6-2, Πέναλτι: 1/2-0/2

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 42:03 ο αγώνας διεκόπη διότι φίλαθλοι οι οποίοι φορούσαν διακριτικά του Ολυμπιακού και βρισκόντουσαν πίσω από το τέρμα του γηπέδου έβριζαν χυδαία τον διαιτητή του αγώνα, λέγοντας του: ’’Θα βρεθείς στο νεκροταφείο εσύ και η π… η μάνα σου, ξέρουμε με τι όχημα κυκλοφορείς, την επόμενη φορά θα ανοίξουμε την πόρτα των αποδυτηρίων’’. Μετά από παρέμβαση του παρατηρητή του αγώνα αλλάχτηκε η θέση των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας συνεχίστηκε. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη εντός του γηπέδου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected