Κατηγορίες
Football League

Ο κύβος ερρίφθη στον Πλατανιά : όλα για όλα για τον Λουκίνα!

Την απόφαση να προχωρήσει σε μεταγραφές λαμβάνει όπως φαίνεται ο Πλατανιάς! Μάλιστα, τα ερυθρόλευκα φαίνεται να προβάρει, ο Γιάννης Λουκίνας, που πέντε χρόνια μετά ετοιμάζεται να επιστρέψει στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το Athlitiko, τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον 27χρονο επιθετικό να επιστρέφει στα Χανιά, για να φορέσει αυτή τη φορά τη φανέλα του Πλατανιά. Ωστόσο, δεν είναι και ο μοναδικός όπως όλα δείχνουν, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς κλείνει και έναν μέσο.

Ο Λουκίνας όπως είναι γνωστό, μέχρι στιγμής ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου, πάντως, είχε μία συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ και δύο ακόμα στο Kύπελλο. Συγκεκριμένα, είχε παίξει βασικός στο παιχνίδι στη Λάρισα που είχε διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου, για 61 λεπτά, ενώ από κει και πέρα είχε αγωνιστεί απέναντι σε Θύελλα Καμαρίου και Ηρακλή για το θεσμό του Κυπέλλου. Μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι είχε σκοράρει τέσσερα γκολ στη νίκη με 5-0 του ΠΑΣ.

Η απόφαση για τη διαφαινόμενη μεταγραφική ενίσχυση του Πλατανιά προκύπτει μετά τη νέα αδυναμία της ομάδας να μπορέσει να φτάσει στο γκολ, αλλά η ουσία είναι ότι εδώ και καιρό χάνονται βαθμοί που υπό άλλες συνθήκες ίσως να μη χάνονταν, εφόσον υπήρχε μια πιο μεγάλη γκάμα επιλογών, κυρίως μεσοεπιθετικά για τον προπονητή, Γιάννη Τάτση. Σε κάθε περίπτωση, η εβδομάδα που ξεκινά, φέρνει μεταγραφές για τον Πλατανιά και μένει να φανεί ποιος είναι ο δεύτερος παίκτης που κλείνει μετά το Λουκίνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected