Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΟ Τριγλίας – Βέροια (1-3) Οι δηλώσεις των προπονητών

Δηλώσεις παραχώρησαν αμέσως μετά τον αγώνα, οι προπονητές του ΠΟ Τριγλίας και της Βέροιας.

Σάκης Θεοδοσιάδης (Βέροια)

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Ήταν απ’αυτές τις νίκες που θεωρούνται ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης, γιατί επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που δύσκολα δέχεται γκολ, ενώ είχε μέχρι στιγμής μόνο μια ήττα στην έδρα του.

Ήμασταν αποτελεσματικοί, ενώ δεν πληρώσαμε τα ατομικά μας λάθη. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Αυτή η νίκη αποτελεί οδηγό για την συνέχεια.

Είναι ευκαιρία για ξεκούραση και ανασύνταξη, μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Πλέον επικεντρωνόμαστε στον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήρθε στην Τρίγλια, ενώ εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Τρίγλιας. Από τότε που είμαι στην ομάδα είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής παιχνίδι που απειληθήκαμε τόσες φορές.

Κώστας Γεωργιάδης (ΠΟ Τριγλίας)

“Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό αντικατοπτρίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Πραγματικά κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα που σε μπάτζετ και όχι μόνο είναι πολλά επίπεδα πάνω.

Πληρώσαμε κάποια ατομικά λάθη, αλλά εγώ είμαι εδώ για να στηρίζω τους παίκτες μου ακόμα και στα δύσκολα. Στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ο αντίπαλος ήταν ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια και προηγήθηκε.

Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Μετά το 1-3 κυριαρχήσαμε και θα μπορούσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι.

Πάντα θα επιδιώκουμε να παίζουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ακόμα και όταν το πληρώνουμε.

Εύχομαι στην Βέροια να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γιατί το αξίζει με βάση την ιστορία της, αλλά και γιατί βρίσκεται αρκετά επίπεδα επάνω σε όλους τους τομείς.”

απόδοση : halkidikivoice.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected