Α ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστρέφει στο Μακροχώρι ο Νίκος Πατσιαβούρας

Ξανά με τη φανέλα του Μακροχωρίου ο Νίκος Πατσιαβούρας.

Ο 23χρονος (06/12/1995) μέσος επιστρέφει μετά από 3.5 χρόνια στους “ασπρόμαυρους”, στους οποίους αγωνίστηκε τη σεζόν 2014/2015 (28 συμμετοχές, ένα γκολ) όταν και αποτέλεσε την αφετηρία να μεταπηδήσει σε συλλόγους εκτός νομού.

Ακολούθησε ο Ηρακλής Άσπρου στην ΕΠΣ Πέλλας, όπου παρέμεινε για έξι μήνες (αγωνίστηκε μάλιστα αρκετές φορές ως επιθετικός) για να μεταβεί στη συνέχεια στη Ζάκυνθο (Ιανουάριος 2016) για λογαριασμό του ΑΟ Λεβάντε, που αγωνιζόταν τότε στη Γ Εθνική.

Μετά την εμπειρία του από ένα εθνικό πρωτάθλημα και τις 11 συμμετοχές, γύρισε στην Ημαθία για λογαριασμό του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, όπου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των σκόρερ στην Α2 Ερασιτεχνική με 9 γκολ.

Τον Οκτώβριο του 2015 αποφάσισε να αποχωρήσει ξανά από την Ημαθία και να ενταχθεί στη Δόξα Θεολόγου στην ΕΠΣ Καβάλας (έδρα την πανέμορφη Θάσο), όπου υπήρξε συμπαίκτης ενός από τους πλέον επιτυχημένους Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές, του Δημήτρη Γελαδάρη.

Τον Ιανουάριο του 2018 εντάχθηκε στο ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και μέχρι το καλοκαίρι είχε 13 συμμετοχές και 7 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ φέτος έπαιξε σε 9 ματς και έφτασε τρεις φορές στο γκολ.

*τα στατιστικά στοιχεία προέρχονται από τη βάση δεδομένων της sportsdb.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected