Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέλος ο Τσότρας από την ΑΠΕΛ, συνεχόμενες οι προσθαφαιρέσεις!

Κοσμογονία αλλαγών στο ρόστερ της ΑΠΕ Λαγκαδά.

Όπως αναφέρει το arenafm.gr, από τους “κυανόλευκους” (μετά τους Ταχματζίδη, Κυζιρίδη, Σαμουηλίδη, Χατζηλιάδη, Συμεωνίδη, Ψωμιάδη) ελεύθεροι έμειναν έξι βασικοί παίκτες.

Ο λόγος για τους στόπερ, Γιάννη Τσότρα (φωτο), Αλέξανδρο Βόσδου, τον αριστερό μπακ, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, τον επιθετικό Γιάννη Ζαγναφέρη, τον εξτρέμ Σωτήρη Καραγκούνη και τον αμυντικό χαφ, Γιώργο Πολυζωίδη (συνεχίζει στον Άρη Παλαιοχωρίου). Ουσιαστικά, αλλάζει ο “κορμός” για την ομάδα του Ηλία Καρακώστα, που στρέφεται σε νεαρούς παίκτες, με πιο χαμηλό κόστος.

Ποιοι αποκτήθηκαν

Ήδη, στον Λαγκαδά έκλεισε και τυπικά ο στόπερ, Γιώργος Ιωαννίδης, με θητεία και σε Άρη, Ηρακλή, Αχιλλέα Τριανδρίας και εσχάτως Παλαιόχωρα Χανίων, αλλά και ο 17χρονος αριστερός μπακ, Ηλίας Κοτανίδης, από την Κ20 του Αιγινιακού, οι οποίοι ήταν προ των πυλών, τις προηγούμενες μέρες.

Επίσης αποκτήθηκαν:

-Σταύρος Ζέρβας, 18χρονος στόπερ από Κ20 Άρη.

-Ντεμίρ Μίριαν, 18χρονος Αλβανός μέσος, από Οδυσσέα Κορδελιού.

-Μάριος Κασιάνος, 19χρονος αριστερός μπακ, από Αλέξανδρο Κιλκίς (παλιότερα Γιαννιτσά και Κ20 Άρη).

-Γιάννης Καρυπίδης, 20χρονος αριστερός μπακ, από Αστέρα Αμπελοκήπων (τον είχε ο Καρακώστας).

-Κώστας Ρούντος, 17χρονος μέσος, ήταν στις ακαδημίες της ΑΠΕΛ και γυρνά από δανεισμό.

Οι περισσότεροι νεοαποκτηθέντες κάνουν αύριο την πρώτη προπόνηση και γίνεται αγώνας δρόμου για τα δελτία τους, ώστε να κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση με τον Ερμή στο Αμύνταιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected