Football League

Στο 90+4′ “τσίμπησε” την ισοπαλία ο ΑΟΤ!

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης (30/1) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, όπου ο ΑΟΤ αναμετρήθηκε με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ομάδα της Φιλιππούπολης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 94’, όταν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1. Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής για την 12η αγωνιστική.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο, έδειξαν ότι είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα, αλλά εν τέλει έμειναν στην 3η διαδοχική ισοπαλία. Την 3η σερί ισοπαλία, όμως παραχώρησε και ο ΑΟΤ που βλέπει πλέον να ισοβαθμεί στη 13η θέση με τον Αήττητο Σπάτων και να απέχει δύο πόντους από τον Ηρόδοτο.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλων Λάρισας όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε ρυθμό και σιγά σιγά πήρε τον πλήρη έλεγχο. Οι Τασιούλης (17′), Πολέτο (27′), Μαρκολίνο (35′) έφτασαν σε τελικές προσπάθειες, δείχνοντας τις αρετές των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν κλείστηκαν στα καρέ τους. Αποτέλεσμα της απόδοσης του ΑΟΤ στο πρώτο 45λεπτο ήταν να ακουστούν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων κατάφερε να πάρει προβάδισμα χάρη στην ποιότητα του Πολέτο και την ευστοχία του Γκουντρουμπή που είχε περάσει αλλαγή οκτώ λεπτά πριν. Το 0-1 άγχωσε ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους, αλλά ο Καπός στο 94’ κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Μαντζάρη και να χαρίσει στην ομάδα του έστω τον πόντο. Ο Απόλλων Λάρισας θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη από το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρόλα αυτά και η ισοπαλία εκτός έδρας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (45′ Γκουγκούδης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (75′ Λάσκαρης), Σμυρλής (80′ Τσιμίκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Τασιούλης (90′ Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (71′ Γκουντρουμπής), Πολέτο (81′ Λίταινας), Λουκάο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected