Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις ακόμη προσθήκες στη Χαλκίδα

Τρεις νέους παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο ΑΟ Χαλκίς, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να γεμίσει το ρόστερ του, ενόψει του πρωταθλήματος που αρχίζει ξανά (μετά την προγραμματισμένη διακοπή του) την Κυριακή.

Η ομάδα της Εύβοιας πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Βούλγαρου φορ Γκεόργκι Τσακάροφ ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιήσει την προσθήκη άλλων δύο Βούλγαρων παικτών, όπως αναφέρει το egnomi.gr,

Ο πρώτος είναι ο τερματοφύλακας Νικολάι Μπάνκοφ (φωτ), ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Λοκομοτίβ Γκόρνα, ενώ μέχρι πριν λίγο ήταν στην Μπότεφ Βράτσα (Πάρβα Λίγκα).

Ο δεύτερος είναι ο Ντιμίταρ Μίτσκοφ, που παίζει στη θέση του στόπερ και ήταν στη Χεμπάρ Βουλγαρίας.

Από την ελληνική αγορά ο ΑΟΧ απέκτησε τον αριστερό μπακ Βαγγέλη Αγγελή που ήταν στο Θησέα Αγριάς. Είναι 23 ετών και τα δυο προηγούμενα χρόνια ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στον ΑΟΧ ανήκουν ήδη και δυο νεαροί Ευβοιώτες, ο Θανάσης Μακρής του Λήλα και ο Παρασκευάς Σπυράκης, ο οποίος έπαιζε στο Ληλάντιο και από πέρσι τον Οκτώβριο είχε μετακομίσει στην Κ19 του Λεβαδειακού.

Ο ΑΟΧ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα προχωρήσει και σε άλλες 3-4 κινήσεις μέχρι το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου (λήγει αύριο, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected