Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Παίκτη από το Μπαχρέιν πήρε ο Αιγινιακός!

Ενίσχυση του ρόστερ είχε προαναγγείλει πρόσφατα ο προπονητής του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ.

Ελάχιστοι, όμως περίμεναν ότι η μία από τις προσθήκες που είχαν στα σκαριά οι «κυανόλευκοι» θα αφορούσε σε ποδοσφαιριστή από το… Μπαχρέιν! Κι όμως, η ομάδα της βόρειας Πιερίας απέκτησε δανεικό έως το τέλος της σεζόν τον 21 ετών μέσο Μοχάμεντ Αλ-Χαρντάν, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής από το Μπαχρέιν που θα αγωνιστεί στη χώρα μας!

Όπως αναφέρει το FL News, η Βέιλε, ομάδα που μετέχει στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Δανίας παραχώρησε έως το τέλος της σεζόν στον Αιγινιακό τον Μοχάμεντ Αλ-Χαρντάν με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Αλ-Χαρντάν έχει γεννηθεί στις 6 Οκτωβρίου 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλ Μουχαράκ (6 συμμετοχές) της πατρίδας του. Τη σεζόν 2017-18 είχε 2 συμμετοχές με τη Βάιλε και ακολούθως δόθηκε δανεικός στη Σφίντουλ Γκεόργκε της Μολδαβίας (4 ματς). Είναι, επίσης, διεθνής. Με την U19 έχει 3 συμμετοχές, 2 γκολ, με την U20 3 παιχνίδια και τον Αύγουστο έπαιξε στους Ασιατικούς Αγώνες με την U23 (3 ματς, 2 γκολ). Ένα μήνα αργότερα είχε την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών, παίζοντας ως αλλαγή στο φιλικό Κίνα – Μπαχρέιν 0-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected