Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στη γερμανική Πάντερμπορν ο Γιάννης Τσίγκος

Στην Πάντερμπορν θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος ταλαντούχος Έλληνας επιθετικός Γιάννης Τσίγκος ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια για να κάνει restart μετά από έναν δύσκολο τραυματισμό.

Όπως αναφέρει το youngtalents, οι άνθρωποι της Πάντερμπορν γνωρίζουν καλά το ταλέντο και τις δυνατότητες του Τσίγκου, αφού τον είχαν αποκτήσει σε ηλικία 17 ετών από την Σάλκε, όμως λίγους μήνες αργότερα ο νεαρός άσος που έχει φορέσει με επιτυχία την «γαλανόλευκη» της Εθνικής Παίδων και Νέων, αποδέχθηκε το κάλεσμα του ΠΑΟΚ και άφησε για πρώτη φορά τη Γερμανία πίσω του για χάρη της Ελλάδας.

Ο Τσίγκος που έχει ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και θα ενισχύσει αρχικά την Κ21 του συλλόγου στην 5η κατηγορία Γερμανίας με βλέψεις από το καλοκαίρι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Πάντερμπορν.

Ο ταλαντούχος επιθετικός που γεννήθηκε στο Μπίλεφελντ και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία της Αρμίνια Μπίλεφελντ και της Σάλκε είχε αγωνιστεί για έξι μήνες στην ομάδα Νέων της Πάντερμπορν πριν πει το «ναι» στο κάλεσμα του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2017!

Κατάφερε να ξεχωρίσει στα προκριματικά του EuroU17 με την Εθνική Παίδων και ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλο μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Μετά τον ΠΑΟΚ ακολούθησε ο Παναθηναϊκός, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο νεαρός άσος αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και επέστρεψε στην Γερμανία από το περασμένο καλοκαίρι όταν και ολοκληρώθηκε αιφνιδιαστικά η συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Η Πάντερμπορν που γνώριζε το ταλέντο του θα δώσει μια νέα ευκαιρία στον ταλαντούχο Έλληνα επιθετικό με την διαφορά ότι πλέον ανήκει στην Κ21 του συλλόγου και όχι στην Κ19!

Αξίζει να αναφερθεί πως στην Κ21 της Πάντερμπορν αγωνίζεται και ο 19χρονος επιθετικός με ελληνική καταγωγή Φίλιππος Σέλκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected