Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Μπετόν” η Λεβερκούζεν, έριξε τρία στη Μπάγερν! (vid)

Οι Βαυαροί περίμεναν γκέλα της Ντόρτμουντ, προηγήθηκαν στην «Μπάι Αρένα», αλλά κατέρρευσαν και οι Ασπιρίνες τους διέλυσαν με 3-1, μειώνοντας σημαντικά τις ελπίδες τους να προλάβουν την κορυφή.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το ημίχρονο στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων της Μπάι Αρένα» είχε φέρει χαρά. Η Μπάγερν είχε βρει το γκολ επί της Λεβερκούζεν και την ίδια στιγμή η Ντόρτμουντ ήταν ισόπαλη στη Φρανκφούρτη. Αυτή την γκέλα περίμεναν οι Βαυαροί, ώστε να μειώσουν ακόμα περισσότερο την απόσταση από την κορυφή. Κανείς όμως δεν περίμενα αυτό που θα συνέβαινε στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν ολική κατάρρευση, γνώρισαν βαριά ήττα με 3-1 και αντί να πλησιάσουν, βρέθηκαν τελικά πιο μακριά, στο -7 από τον τίτλο.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα του Νίκο Κόβατς να είναι λίγο πιο επιθετική και να βρίσκει στο γκολ στο 41′, όταν ο Γκορέτσκα έκοψε στην άμυνα και έφτασε να σκοράρει με το κεφάλι. Στο β’ μέρος όμως η Λεβερκούζεν έγινε πιο επικίνδυνη και ισοαφάρισε με φαουλάρα του Μπέιλι (53′). Αυτό άλλαξε όλη την εικόνα, καθώς η Μπάγερν ανέβηκε, ρίσκαρε και το πλήρωσε σε δύο αντεπιθέσεις με τους Φόλαντ (63′) και Αλάριο (87′ με τη συμβολή του VAR) να βγαίνουν στην πλάτη της άμυνας και να σκοτώνουν τους Βαυαρούς.

Συνθέσεις

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Μπέντερ, Βάιζερ, Βέντελ, Αράνγκις, Χάβερτς (46′ Μπάουμγκαρντλινγκερ), Μπραντ, Μπελαράμπι (90′ Παουλίνιο), Φόλαντ, Μπέιλι (87′ Αλάριο), Τα

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Ούλραϊχ, Χούμελς, Ζίλε, Ραφίνια (79′ Ρενάτο Σάντσες), Αλάμπα, Κίμιχ, Χάμες Ροδρίγκες (77′ Ντέιβις), Γκορέτσκα, Κομάν, Μίλερ (74′ Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected