Κατηγορίες
Αθλήματα

Πτήση στα 5,75 μ. για τον Εμμανουήλ Καραλή και όριο για τη Γλασκώβη!

Από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν φαίνεται να συνεχίζει ο Εμμανουήλ Καραλής, που μόλις δύο αγώνες από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση κατάφερε να βρεθεί και πάλι σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε σήμερα στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ όπου ξεπέρασε τα 5,75 μ. για να κλείσει θέση στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης και παράλληλα να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 το οποίο ήτα, 5,55 και είχε ισοφαρίσει στον αγώνα του Μιραμάς (κατείχαν από κοινού με 5,55 μ. οι Φιλιππίδης και Πατσουκάκης). Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,40 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια, συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στο 5,65 μ., επίδοση που του εξασφάλισε τη συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Στη συνέχεια ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη ξεπέρασε με την δεύτερη τα 5,75 μ. κι έπειτα δοκίμασε στο 5,86 μέτρα, ύψος που θα έχει την ευκαιρία και πάλι στο μέλλον. Ο Καραλής πέτυχε την τρίτη επίδοση της καριέρας του, πίσω από το 5,80 μ. του Μπέρμιγχαμ και το 5,78 μ. της ίδιας χρονιάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο νεαρός έχοντας ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα τραυματισμού δείχνει έτοιμος να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Για τις εμφανίσεις των υπολοίπων Ελλήνων στο Μοντεβίλ διαβάστε εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected