Κατηγορίες
Football League

Χαμόγελα και πάλι στον Εργοτέλη, 2-0 τη Δόξα Δράμας

Επιστροφή στις νίκες και στα χαμόγελα για τον Εργοτέλη που επικράτησε με 2-0 της Δόξας Δράμας στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Όπως αναφέρει το prismanews, τα γκολ των “κιτρινόμαυρων” πέτυχαν οι Ροβίθης (72′) και Έφορντ (με πέναλτι στο 90+4). Αυτή ήταν η 7η νίκη του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League σε 15 αγώνες (συμπληρώθηκε ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος) και έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στο -6 από την 2η θέση όπου βρίσκεται η ομάδα της Κέρκυρας!

Στο 2’ ο Έφορντ έπιασε ένα σουτ με τον Μένκα να μπλοκάρει. Στο 5’ ο Μπουρσέλης σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 10’ ο Εργοτέλης αναπτύχθηκε πολύ ωραία με τον Μαζουλουξή να βγάζει ωραία πάσα στο κενό χώρο για τον Ιατρούδη με τον τελευταίο να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση. Στο 20’ ο Εργοτέλης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι έπειτα από πτώση του Κουατένγκ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βλάχο να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Η Δόξα Δράμας απείλησε για πρώτη φορά στο 21’ με ένα σουτ του Κρητικού από διαγώνια θέση, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 24’ ακόμα ένα σουτ από τον Κρητικό η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα εκτός εστίας. Στο 25’ ο Ιατρούδης κατέβασε όμορφα τη μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε απευθείας το σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Ένα δεκάλεπτο αργότερα ο Κουατένγκ έβγαλε την σέντρα μέσα στην περιοχή με τον Ιατρούδη να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 40’ ο Μπουρσέλης πέρασε δυο ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε και έπεσε στο έδαφος με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει «παίζεται».

Στο 52’ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καλή στιγμή με τον Μαζουλουξή σε μία πολύ ωραία επιθετική ανάπτυξη, με τον στόπερ του Εργοτέλη να πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 64’ ο Κοιλιάρας έπιασε ένα σουτ η μπάλα έφυγε όμως ψηλά άουτ. Στο 73’ ήρθε το γκολ για τον Εργοτέλη, όταν ο Ιατρούδης με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Ροβίθη ο οποίος ξέφυγε από τους αμυντικούς της Δόξας Δράμας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 83’ ο Τσέλιος επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Μένκα να μαζεύει τη μπάλα. Στο 90+2 ο Έφορντ βρέθηκε απέναντι από τον Μένκα, ο εξτρέμ του Εργοτέλη σούταρε με τον αντίπαλο πορτιέρο να αποκρούει. Στο 90+4 ο Τσέλιος κέρδισε πέναλτι, ο Έφορντ ανέλαβε την εκτέλεση, όπου ευστόχησε κάνοντας το τελικό 2-0.

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας (69’ Προβιδάκης), Οικονόμου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουρσέλης (82’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ (67’ Ροβίθης), Ιατρούδης, Έφορντ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Πεταυράκης (80’ Σούμα), Ανδρέου, Κρητικός, Ροτζέριο Μάρτινς (65′ Λεμονής), Δούμτσιος, Σιώπης, Καψάλης, Μπαϊκαρά (76’ Αυγενικού), Μακρής, Πατράλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected