Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ακαδημίες Ημαθίας

Ανακοίνωση της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας για την αλλαγή σκυτάλης στην ΕΠΣ Ημαθίας

Νέο πρόσωπο από τη Δευτέρα 4/2 στον προεδρικό θώκο της ΕΠΣ Ημαθίας, με την ανάληψη του από τον Στέργιο Μουρτζίλα.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας θέλησε να ευχηθεί στον νέο πρόεδρο μέσω επίσημης ανακοίνωσης της αλλά και να ευχαριστήσει δημόσια τον απερχόμενο, Βασίλη Φωτιάδη.

Αναλυτικά :

“Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας εύχεται στο νέο Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Ν. Ημαθίας κ. Στέργιο Μουρτζίλα Καλή επιτυχία στο νέο θεσμικό του ρόλο.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αναγκαίο για την ύπαρξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, και πρέπει να αποκτήσει ξανά την αίγλη που του αρμόζει.

Τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά γνωρίζοντας την πολυδιάστατη προσωπικότητα και τις ικανότητες του νέου Προέδρου κ. Μουρτζίλα, θεωρούμε ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις που θα ανεβάσουν το κύρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Ο ΠΑΟΚ Κουλούρας θα είναι συμπορευτής των προσπαθειών του κ. Μουρτζίλα, όπως θα έκανε με οποιονδήποτε που θα αγωνιζόταν για να φέρει ξανά την οικογένειά στα γήπεδα!

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει και τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Βασίλη Φωτιάδη, για τα όσα πρόσφερε στο σύντομο χρόνο της θητείας του στο ποδόσφαιρο μας!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected