Κύπελλο Ελλάδος

Σπουδαία ανατροπή του Πανιωνίου, 2-1 τον ΠΑΟΚ!

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση του στη επόμενη φάση του θεσμού.

Οι «κυανέρυθροι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Σφιντέρσκι (57′), κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στα γκολ των Ντουρμισάι (74′) και Σταυρόπουλο (90+1). Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Τούμπα στις 26 Φεβρουαρίου.

Τα πάνω-κάτω έφερε σήμερα ο Πανιώνιος, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο τελευταίο 20λεπτπο έβγαλε ενέργεια, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την «καθίζηση» των Θεσσαλονικιών και κέρδισε με 2-1. Ετσι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενόψει της ρεβάνς στα τέλη του μηνός.

Ο Μάντζιος παρέταξε τον Κότνικ στο τέρμα, τους Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλο, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Μακρύλλο στα «6αρο-8αρια», τους Μασούρα, Μασούρα στα άκρα και τον Κούρντι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντουρμισάι.

Ο Λουτσέσκου ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λυρατζή, Ινγκασον, Τόσκα, Γιαννούλη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σακχόφ, Ολιβέιρα στον άξονα, τους Λημνιό, Πέλκα, Ενρίκε μεσοεπιθετική τριπλέτα και τον Σβιντέρφσκι στην κορυφή της επίθεσης.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου (67′ Μαξίμοβιτς ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Κόρμπος, Κούρντι (77′ Καμαρά), Μακρύλλος (67′ Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μασούρας, Ντουρμισάι

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Σάχοβ (63′ Μίσιτς), Ολιβέιρα, Ενρίκε (80′ Ακπόμ), Πέλκας (72′ Ελ Καντουρί ), Λημνιός, Σφιντέρσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected