Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανοιχτοί…λογαριασμοί από τον πρώτο El Classico ημιτελικό! (vid)

Ισόπαλες με 1-1 σκορ αναδείχθηκαν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, που διεξήχθη την Τετάρτη στο «Camp Nou».

Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν την Μπαρτσελόνα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με σκόρερ τον Λούκας, ο οποίος μετά από ωραία ασίστ του Μπενζεμά από τα δεξιά πλάσαρε τον Τερ Στέγκεν και έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Σολάρι.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους οι «μπλαουγκράνα» αύξησαν την πίεσή τους και είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν με κορυφαία αυτή στο 32ο λεπτό, όταν ο Ράκιτιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Νάβας. Στο 57ο λεπτό ο Σουάρες με μακρινό πλασέ σημάδεψε το δοκάρι του Νάβας, ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο Μάλκομ με σουτ έκανε το 1-1.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Άρτουρ (76′ Αλενιά), Μπουσκέτς, Κουτίνιο (63′ Μέσι), Μάλκομ, Λενγκλέ, Πικέ, Ράκιτιτς (62′ Βιντάλ), Σεμέδο, Σουάρες.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγκο Σολάρι): Νάβας, Καρβαχάλ, Κρόος, Λούκας, Γιορέντε (63′ Κασεμίρο), Ράμος, Μόντριτς, Μαρσέλο, Βαράν, Βινίσιους (63′ Μπέιλ), Μπενζεμά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected