Κατηγορίες
Basket

Βαριά ήττα του ΠΑΟ στην Κωνσταντινούπολη…

Η Φενέρμπαχτσε αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό ο οποίος διασύρθηκε στην Πόλη με 85-66, καθώς εμφανίστηκε ανταγωνιστικός μόνο στην πρώτη περίοδο.

Όπως αναφέρει το basketa.,gr, η ελληνική ομάδα εμφάνισε τις γνωστές παιδικές ασθένειες που αντιμετωπίζει μακριά από το ΟΑΚΑ και μοιραία έχει πλέον ρεκόρ 9-13, με το όνειρο της οκτάδας να απομακρύνεται σημαντικά. Στον αντίποδα το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε το πρώτο που εξασφαλίζει την είσοδό του στα πλέι οφ, καθώς με 19-3 βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και προκρίθηκε και μαθηματικά στα προημιτελικά.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε καμία κριτική. Μετά το 13-8 στο 6′, οι «πράσινοι» εξαφανίστηκαν από το γήπεδο κι έχασαν κάθε επαφή. Μάλιστα πριν το τέλος του ημιχρόνου έχασαν και τον Ματ Λοτζέσκι ο οποίος τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον δεξιό δικέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα παίξει στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (13/2) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στη δεύτερη περίοδο τα πάντα χάθηκαν, καθώς το 36-28 μετατράπηκε σε 48-29 και όλα είχαν κριθεί από την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μην χάσει με διαφορά πάνω από είκοσι πόντων και το πέτυχε μειώνοντας χάρη στον Σον Κιλπάτρικ. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους Τούρκους να πανηγυρίζουν τη νίκη με 85-66 σ’ ένα πολύ εύκολο βράδυ γι’ αυτούς.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected