Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έφτασε χαλαρά στο 3-0 η Ντόρτμουντ αλλά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας! (vid)

Απίθανα πράγματα στο Ντόρτμουντ, όπου η Μπορούσια προηγήθηκε με 3-0, αλλά είδε την Χόφενχαϊμ να φεύγει με ισοπαλία 3-3! 

Η Ντόρτμουντ έκανε απίθανο… χαρακίρι και θα περιμένει το παιχνίδι της Μπάγερν με την Σάλκε για να δει αν οι Βαυαροί θα την πλησιάσουν στην κορυφή. Χωρίς τον άρρωστο Φαβρ στον πάγκο και τον τραυματία Ρόις στον αγωνιστικό χώρο, η Μπορούσια ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι Βεστφαλοί κυριάρχησαν, βρήκαν το γκολ με τους Σάντσο (32’) και Γκέτσε (43’), θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη περισσότερα, αλλά αρκέστηκαν με το 2-0 στο ημίχρονο. Όταν στο 66’ ο Γκερέιρο έκανε το 3-0 τα πάντα έδειξαν να τελειώνουν. Στο 75’ ο Σάντσο είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στη συνέχεια έγινε το ανεξήγητο. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπελφοντίλ μείωσε σε 3-1, στο 83’ ο Καντεράμπεκ έκανε το 3-2, ενώ στο 87’ ξανά ο Μπελφοντίλ με ωραία κεφαλιά το τελικό 3-3!

Συνθέσεις

Ντόρτμουντ (Τέρζιτς/Στέφες): Μπούρκι, Χακίμι, Ντιαλό, Βάιγκλ, Πίσεκ, Νταούντ, Βίτσελ, Σάντσο, Φίλιπ (70’ Αλκάθερ), Γκερέιρο (92’ Βολφ), Γκέτσε (83’ Τοπράκ)

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Μπίτσακτσιτς, Πος, Χούμπνερ, Σουλτς, Μπίτενκουρτ (70’ Νέλσον), Ντεμιρμπάι (46’ Γκάιγκερ), Γκρίλιτς, Κράμαριτς (46’ Μπελφοντίλ), Ζοέλιντον

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected