Κατηγορίες
Football League

Ισόπαλο το ματς στα Σπάτα, έχασε έδαφος στη βαθμολογία ο Πλατανιάς

Ισόπαλος 0-0 αναδείχτηκε στα Σπάτα ο Πλατανιάς κόντρα στον τοπικό Αήττητο. Η χανιώτικη ομάδα βρέθηκε στα τελευταία 20’ να παίζει με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κασνέτση για τους γηπεδούχους.

Συγκεκριμένα, ο Κασνέτση αποβλήθηκε στο 72′ λόγω ενός δυνατού μαρκαρίσματος πάνω στον Κόρτσταμ, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν μπόρεσε να δώσει στον Πλατανιά την δυνατότητα να φτάσει σε ένα γκολ και να πάρει τη νίκη.

Η καλύτερη φάση στο παιχνίδι ανήκει στον Πλατανιά ο οποίος στο 16ο λεπτό συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραγκούνη, ο Μάικιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Σημειώνεται ότι στο ημίχρονο υπήρξε ένταση στη φυσούνα, με τους παίκτες του Πλατανιά να προπηλακίζονται τη στιγμή που πήγαιναν στα αποδυτήρια. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά αργότερα.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Αήττητος Σπάτων (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Μάγκας, Κολλαράς, Κασνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Λύρας, Βανκεβάι.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Στ. Ποζατζίδης, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ, Παπανικολάου, Πουρτζιτίδης, Μάικιτς, Καραγκούνης, Νίλι, Λουκίνας, Μιγκέλ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected