Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Κι άλλο deal η Παναχαϊκή, πήρε και Jose Montiel!

Μετά τον Μπιλέλ Μόσνι, η Παναχαϊκή κατάφερε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο αυτή τη φορά μεσοεπιθετικά.

Στην ομάδα της Πάτρας θα αγωνίζεται για τον επόμενο 1.5 χρόνο ο Χοσέ Μοντιέλ, ο 30χρονος (19/03/1988) Παραγουανός μεσοεπιθετικός που ανήκε μέχρι πρότινος στην Ayacucho FC της χώρας του και παλαιότερα σε Al-Shamal (Κατάρ), Sport Huancayo, Unión Comercio, (αμφότερες στην Παραγουάη), Μπενεβέντο, Ρετζίνα, Τίγκρε, Πολιτέκνικα Ίασι και Ουντινέζε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παραγουανό διεθνή ποδοσφαιριστή Jose Montiel! Ο Jose Montiel είναι μεσοεπιθετικός και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας διάρκειας 1,5 έτους.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από πρωταθλήματα Ευρωπαϊκά, αλλά και από την Λατινική Αμερική. Είναι γεννηθείς στις 19/3/1988 και έχει ύψος 1,73.

Έχει αγωνιστεί σε νεαρή ηλικία στην Ιταλία με την Ουντινέζε, ενώ μετέπειτα στην ίδια χώρα φόρεσε και την φανέλα της Ρετζίνα και της Μπενεβέντο. Σε επίπεδο συλλόγων έχει αγωνιστεί επίσης στην Τίγκρε στο πρωτάθλημα Αργεντινής, στην Ουνιόν Κομερσίο στο Περού και σε άλλες.

Σε διεθνές επίπεδο έχει στο ενεργητικό του 9 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ ήταν μέλος του ρόστερ της Παραγουάης όταν αυτή συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2006 στην Γερμανία. Τελευταία του ομάδα πριν ενταχθεί στην Παναχαϊκή ήταν η Αβατσούτσο του Περού. Jose καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected