Κατηγορίες
Football League

Καταγγελίες για παρέμβαση στο έργο του από τον προπονητή της Σπάρτης! (vid)

Δείτε από το βίντεο του flynews.gr τις δηλώσεις του Μαρίνου Σατσιά για τον αγώνα με την Παναχαϊκή καθώς και τα βέλη που εξαπέλυσε κατά του Δημήτρη Νικόλαρου λέγοντας ότι θα πήγαινε και στην αστυνομία!

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Μαρίνος Σατσιάς:

Πιστεύω ότι μας αδικεί λίγο το αποτέλεσμα. Δεν λέω ότι είμαστε πολύ καλοί, αλλά τουλάχιστον δικαιούμασταν τον ένα βαθμό. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πολύ καλή δημιουργία, εκεί πρέπει να βασιστούμε. Δυστυχώς χωρίς καμιά αιτία είμασταν πίσω στο σκορ, 1-2, 1-3 αμέσως. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, δεν έχω παράπονο. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε, να παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή η εικόνα που δείξαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να την κρατήσουμε. Να δούμε την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Αυτή η ομάδα χρειάζεται μια τόνωση

Αλλά θα αναφερθώ για ένα περιστατικό που έγινε με έχει χαλάσει πάρα πολύ.

Ο παράγοντας της Σπάρτης, ο Δημήτρης ο Νικόλαρος, λόγω μιας κουβέντας που είχαμε, μιας αμφισβήτησης, μιας απορίας, που αυτός ήθελε έχω και μάρτυρα μπροστά, με πήρε από το λαιμό. Ήρθα εδώ στην Ελλάδα για μια προοπτική, δεν έχω ανάγκη. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τέσσερα, δεν χρειάζομαι αυτό το πράγμα. Αυτό το ρεζίλι μόνο εδώ μπορεί να συμβεί, μόνο εδώ, έχω και μάρτυρα, ήταν ο Χάρης ο Αναστασάκος μέσα. Δεν αντέδρασα ευτυχώς γιατί είμαστε άνθρωποι μπορεί και να αντιδράσουμε διαφορετικά.

Και με την Κρήτη το ίδιο πράγμα έγινε, παρεμβολές συνέχεια, ποιον να βάλω και να βγάλω. Η θα φύγει αυτός από την ομάδα ή φεύγω εγώ, το λέω ξεκάθαρα δημοσίως. Έχω τα κότσια να φύγω, δεν έχω πρόβλημα σε αυτό, αλλά για την Σπάρτη είναι κρίμα που έχει έτσι ανθρώπους. Και αν δεν τα είπε κάποιος μέχρι τώρα, τα λέω εγώ, δεν φοβάμαι κανέναν, έτσι για να ξέρει.

Στη συνέχεια απάντησε ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

Το περιστατικό έγινε πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Ήμουν ξεκάθαρος, στο αγωνιστικό κομμάτι του είπα εγώ είμαι υπεύθυνος, πληρώνεις τον προπονητή για να είναι αυτός.

Τώρα είμαι 3 εβδομάδες, το πρώτο παιχνίδι μια χαρά ήταν, μετά παρεμβάσεις συνέχεια, πιέσεις σε όλη την ομάδα, δεν γίνονται αυτά.

Είπα καθαρά τι θέλω, ή φεύγει αυτός, ή φεύγω εγώ, ένα από τα δύο, δεν υπάρχει συνέχεια σε αυτό το κομμάτι, μην το μεγαλώνουμε.

Αν ήθελα να κάνω κάτι θα πήγαινα στην αστυνομία με αυτό που κάνει, γιατί ήταν έξω η αστυνομία, δεν θέλω. Θέλω για το καλό της Σπάρτης, αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος, υπάρχει Πρόεδρος, ο Πολολός.

Eρώτηση: Ποιος σας έκανε την πρόταση να έρθετε στη Σπάρτη:

Πίστεψέ με δεν έχω καταλάβει ακόμη.

Ερώτηση: Ήρθατε στην ομάδα και συμφωνήσατε με ποιον:

Έχω συμφωνήσει με τον κύριο Πολολό, με τον κύριο Χρήστου και ο μανατζέρ μου.

Ερώτηση: Είσαστε ένας άνθρωπος που έχει φορέσει 65 φορές την φανέλα της Εθνικής Κύπρου, αρχηγός του ΑΠΟΕΛ για πολλά χρόνια. Ούτε καν έπρεπε να είχατε έρθει στη συνέντευξη τύπου, έπρεπε να έχετε παραιτηθεί μετά από αυτό που συνέβη. Να δέχεστε παρεμβάσεις.

Δεν θα παραιτηθώ γιατί αυτό είναι εύκολο. ‘Η θα αλλάξω την κατάσταση ή θα φύγω, ή θα με διώξουν. Δεν θα παραιτηθώ, γιατί δεν παραιτούμαι έτσι εύκολα. Και στις άλλες ομάδες που ήμουνα, έπρεπε να γίνει σούσουρο μεγάλο για να φύγω.

Το λέω για το καλό της Σπάρτης, αν γίνει αυτό τότε συνεχίζω, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Δείτε στο βίντεο:

*απόδοση : Isports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected