Κατηγορίες
Football League

Κερδισμένος ο Ηρόδοτος από την ισοπαλία στα Σπάτα

Αήττητος και Ηρόδοτος έμειναν στην ισοπαλία (1-1) και συνεχίζουν να χάνουν έδαφος για την προσπάθεια σωτηρία τους, αλλά ο Ηρόδοτος πήρε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Σε μια κομβική αναμέτρηση και για τους δύο, ο Αήττητος με τον Ηρόδοτο έμειναν στο 1-1 και έχασαν την ευκαιρία να πάρουν βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει το FL News, οι δύο ομάδες έκαναν μεγάλη προσπάθεια να παίξουν ποδόσφαιρο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν φάσεις, αλλά υπήρχε μεγάλη αστοχία στην τελική ενέργεια, σε τέτοιο βαθμό που ο Αήττητος έχασε μέχρι και πέναλτι στο 67ο λεπτό με τον Σταματάκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 53ο λεπτό με τον Ρούνεϊ και θα είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, αλλά «πέταξε»την ευκαιρία άουτ ο Σταματάκης. Τελικά στην επόμενη φάση, ο Σιαλμάς, έπιασε κεφαλιά ψαράκι και ισοφάρισε για τον Ηρόδοτο που πήρε την ισοπαλία μέσα στα Σπάτα και φυσικά έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αήττητο, αφού τον έχει κερδίσει στο Ηράκλειο.

Συνθέσεις

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Τσέλιος, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Ηρακλής, Μάγκας (88′ Aποστολόπουλος), Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Λύρας (88′ Ζαφειράκης), Ρούνεϊ, Ταμπάκης (83′ Ν’ Γκομπά).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Γιαλούσης, Ανδρέου, Παπαγγελής, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Μουκίδης (57′ Μπερέττας), Ηλιάδης, Γκούφας (66′ Τζόουνς), Σιαλμάς (80′ Κασαπάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected