Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι, ανατροπή η Μπάρτσα! (vid)

Η Σεβίλλη προηγήθηκε δύο φορές, όμως ο Μέσι ήταν από άλλο πλανήτη και με χατ-τρικ και ασίστ οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε ένα διπλό (2-4) που την φέρνει πιο κοντά στον τίτλο.

Μια σπάνια παράσταση ενός σπάνιου υπερπαίκτη παρακολούθησαν οι 40.661 οπαδοί που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (23/02) στο Sanchez Pizjuan της Σεβίλλης. Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε τρία γκολ-όνειρο κόντρα στην ομάδα που έχει σκοράρει περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη και έδωσε δώρο μια ασίστ στον Σουάρες για το τελικό 2-4 που φέρνει εκείνη του Ερνέστο Βαλβέρδε πιο κοντά στο να διατηρήσει το στέμμα της στην La Liga. Χεσούς Νάβας, Μερκάδο τα γκολ των Ανδαλουσιάνων, που πλέον έχουν άμεσο κίνδυνο να χάσουν την 4άδα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, από τα πρώτα δευτερόλεπτα φάνηκε ότι το ματς θα έχει ρυθμό. Το γύρισμα του Χεσούς Νάβας δεν βρήκε συμπαίκτη, το φάουλ του Σαράμπια έφυγε έξω και ο Μπεν Γεντέρ κοντραρίστηκε, αλλά στο 22′ η Σεβίλλη έκανε το μπαμ. Από λάθος πάσα του Μέσι ξεκίνησε αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, με τον Προμές να δίνει στον Μπεν Γεντέρ, ο οποίος διένυσε τα μέτρα που βρήκε μπροστά του, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Νάβας και εκείνος με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τερ Στέγκεν.

Το 1-0 έμεινε όμως για μόλις τέσσερα λεπτά καθώς η Μπαρτσελόνα πέτυχε ένα γκολ-ποίημα όταν ο Ράκιτιτς από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Μέσι με βολέ με τη μία από το πέναλτι ισοφάρισε (1-1). Στο 32′ ο Πικέ βρέθηκε σε θέση φορ αλλά καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία και στο 42′ η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε από το ότι ξέχασε τον Μερκάδο μέσα στην περιοχή και εκείνος με διαγώνιο σουτ έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1.

Συνθέσεις

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Βάτσλικ, Σέρχι Γκόμεθ, Κίερ, Μερκάδο (51′ Φράνκο Βάσκες), Βέμπερ (57′ Αμαντού), Νάβας, Μπανέγα, Ρογκ (62′ Ρόκε Μέσα), Προμές, Σαράμπια, Μπεν Γεντέρ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέντο (46′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Πικέ, Ουμτιτί, Αλμπα, Μπουσκέτς, Βιδάλ (46′ Ντεμπελέ), Ράκιτιτς, Κουτίνιο (79′ Αλενιά), Μέσι, Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected