Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Ένα ματς που τα είχε όλα : Έξι γκολ, παράταση, γκολ – πρόκριση στο 118′ για τον ΠΑΟΚ και φωνές για τις αποφάσεις Σκουλά!

Πρόκριση στο…παρά δύο της παράτασης για τον ΠΑΟΚ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντρέ Βιερίνια. Τα έδωσε όλα ο Πανιώνιος, που ισοφάρισε δύο φορές. Φωνές για τις αποφάσεις του Σκουλά. Όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Γενάρη στο χορτάρι για τον ΠΑΟΚ, σκόραρε και πάλι ο Σφιντέρσκι.

Με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 119′ στο οποίο ευστόχησε ο Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ έκανε την… ανατροπή με τον Πανιώνιο κι από το 2-2 του 114΄ έφτασε στο 4-2 που του έδωσε την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά! Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Βιεϊρίνια τα γκολ που έστειλαν τον Δικέφαλο στους «4»!

Παλικαρίσια ανατροπή και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ που θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το τρόπαιο του κυπέλλου. Στον προημιτελικό της Τούμπας έπεσαν κορμιά και στο τέλος ο Αντρέ Βιείρίνια από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους «ασπρόμαυρους» στον ουρανό!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σ’ ένα σημαντικό rotation, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ίνγκασον, Γιαννούλη, Ολιβέιρα, Ενρίκε, Πέλκα και Λημνιό. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μετακινήθηκε στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον Δημήτρη Γιαννούλη στο άλλο άκρο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας ξεκίνησε σε ρόλο επιτελικού μέσου. Πρώτη συμμετοχή στην ενδεκάδα μέσα στην Τούμπα για τον Πέδρο Ενρίκε, ενώ για πρώτη φορά σε εντός έδρας ματς ξεκίνησε βασικός ο Κάρολ Σβιντέρσκι.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε ο Πανιώνιος, με τους Μανθάτη και Μπουμάλ να παίρνουν τις θέσεις των Άρτσε και Σπιριντόνοβιτς, ενώ ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, παρά το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρούσε ξεκίνησε δίπλα στον Γιάννη Μανιάτη.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε ένα παιχνίδι και μια πρόκριση που έμοιαζε χαμένη. Βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο, αλλά είχε τον τρόπο να φτάσει στην ανατροπή.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Σάχοφ (73’ Μάτος), Ολιβέιρα, Πέλκας (14’ Μπίσεσβαρ), Λημνιός (56’ Άκπομ), Ενρίκε (97’ Μίσιτς), Σβιντέρσκι.

Πανιώνιος (Α. Μάντζιος): Κότνικ, Κότσιτς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου (78’ Άρτσε), Κόρμπος, Μανιάτης, Μπουμάλ (60’ Μπανανά), Μανθάτης, Τσιλούλης (90’ Καμαρά), Ντουρμισάι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected