Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Με τέσσερα γκολ η πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Εργοτέλη με σκορ 4-1.

Καταπληκτικό τέρμα από τον Γιάννη Μπαστιάνο – πρώτο γκολ με την κιτρινομπλέ φανέλα για τον Χρήστο Αραβίδη. “Χρυσές” αλλαγές Φερνάντεθ και Καλτσάς.

Με αρκετές αλλαγές παρέταξε την ομάδα, ο Γιώργος Παράσχος. Βασικός κάτω από τα γκολποστ ήταν ο Αθανασιάδης. Τριανταφυλλόπουλος και Πασαλίδης ήταν το κεντρικό δίδυμο της άμυνας, ενώ οι Κώτσιρας και Ορτέγκα οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες. Στον άξονα θέση βασικού πήρε ο Βαλιέντε μαζί με τον Μπελόκ και πίσω από τον φουνταριστό Αραβίδη, ήταν οι Μπαστιάνος, Τσιλιανίδης και Ρόλε.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προκειμένου να βρουν γρήγορα το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, είχαμε και το πρώτο σουτ από τον Ρόλε, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Καλογεράκη.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα,Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μπαστιάνος (82’ Βλάχος), Τσιλιανίδης (65’ Καλτσάς), Ρόλε (60’ Φερνάντεθ), Αραβίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης, Μπουτσάκης (76’ Ροβίθης), Οικονόμου, Κοιλιάρας, Μπάτζιος, Bruce (86’ Γροντής), Joseph, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Kwateng (60’ Καπνίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected