Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - ΕΠΣ Πέλλας

Νίκη για τη Θύελλα Σαρακηνών στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πέλλας (photos)

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι έγινε στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας στο «Ευάγγελος Τζιούτζης» των Σαρακηνών όπου η τοπική Θύελλα επικράτησε με σκορ 2-1 του ΑΣ Γιαννιτσά και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία 200 και πλέον θεατών, ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται συντηρητικά στο πρώτο μέρος χωρίς να υπάρχουν οι μεγάλες φάσεις με τους φιλοξενούμενους πάντων να χάνουν μεγάλη ευκαιρία ακριβώς στην εκπνοή του πρώτου 45 λεπτού.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους στο πρώτο τέταρτο με τα δύο τέρματα που πέτυχαν και από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και πίεσαν ψάχνοντας το γκολ που θα έδινε ελπίδες, κάτι που τελικά ήρθε μετά από ολέθριο λάθος των γηπεδούχων που έδειχναν να αντέχουν στην πίεση, αγωνιζόμενοι ψυχωμένα.

Πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό των Γιαννιτσών.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο pellasports

Συνθέσεις

Θύελλα Σαρακηνών (Γιάννης Τσαμαρδός): Ακριτίδης, Θωμάς Ε., Γεωργίου, Ρώσσης, Τσόρμπας Ε., Φωτιάς, Γιαουτζής (84’ Παπαηλίας), Τσόρμπας Β. (46’ Μελίσσης), Παπαδόπουλος (78’ Μποζίνης), Ευφραιμίδης (90’ Θωμάς Γ.), Γκέσιος.

ΑΣ Γιαννιτσά (Τίμος Καβακάς): Γιώτας, Πολιανίδης, Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου (59’ Μπαμπαλής), Ιορδανίδης, Πέλκας, Μουρίκι, Χιντασέλι (79’ Χουσείνογλου), Παντελίδης, Ζούρκος, Κοτσαρίδης (51’ Θεοδωρίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected