Basket

Δύσκολη βραδιά αλλά νικηφόρα για τις ομάδες του Μάντσεστερ! (vids)

Ο Ρομέλου Λουκάκου σκόραρε ξανά δυο γκολ, χαρίζοντας στο 88′ τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 απέναντι στη μαχητική Σαουθάμπτον και προσπέρασε την Άρσεναλ, μπαίνοντας στην 4αδα της Premier League! Δύσκολα και η Σίτι, που επικράτησε 1-0 της Μπόρνμουθ.

H ισοπαλία στο λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ άφηνε πεδίο δόξης λαμπρό στους «κόκκινους διάβολους», ώστε να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη Σαουθάμπτον και να μπουν στην 4αδα, για την οποία κοπιάζουν ανίκητοι τόσο καιρό. Το τελικό 3-2 με τους «Άγιους» είναι μεν όσο… δύσκολο δείχνει, ωστόσο αρκούσε στον Σόλσκιερ για να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και να την καμαρώνει πλέον στην τέταρτη θέση, που ισούται με έξοδο στο Champions League.

Παρά το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων στο Ολντ Τράφορντ, ο Βαλερί ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντε Χέα. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει, δίχως όμως να τα καταφέρει ως το τέλος του ημιχρόνου.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Περέιρα (82’ Φρεντ), Πογκμπά, Ράσφορντ (95′ Tσονγκ), Σάντσες (52’ Νταλότ), Λουκάκου

Σαουθάμπτον: Γκαν, Μπέντναρεκ, Γιοσίντα (90’ Γκάλαγκερ), Βέστεργκααρντ, Βάλερι, Γουάρντ-Πρόουζ, Ρομέου, Χόιμπγιεργκ, Μπέρτραντ, Όστιν (63’ Άρμστρονγκ), Ρέντμοντ

Το γκολ του Μαχρέζ έκανε τη διαφορά στο «Vitality», η Σίτι επικράτησε 1-0 της Μπόρνμουθ και βρέθηκε στο +2 από τη Λίβερπουλ με ματς περισσότερο.

Χρυσή αλλαγή αποδείχθηκε ο Μαχρέζ για τη Σίτι, αφού το γκολ του ήταν αρκετό για να δώσει στους «Πολίτες» μεγάλο διπλό στο Vitality. Η Μάντσεστερ επικράτησε 1-0 της Μπόρνμουθ και με ματς περισσότερο βρέθηκε στο +2 από τη Λίβερπουλ. Ανησυχία για τον νέο τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Κακή η Σίτι στο α’ μέρος, δεν είχε ρυθμό, αλλά και τον τρόπο να φανεί απειλητική για την αντίπαλό της. Σε δυο περιπτώσεις Σίλβα και Αγουέρο βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε έβαλε στο ματς τον Μαχρέζ και ο Αλγερινός έκανε τη διαφορά.

Στο 55′ ο Σίλβα μοίρασε ιδανικά (έφτασε τις 80 ασίστ στην Premier League) στον Μαχρέζ, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν τρεις φορές το γκολ, αλλά Σίλβα και Μαχρέζ νικήθηκαν από τον Μπόρουτς, ενώ στο 81′ η προσπάθεια του Αγουέρο σταμάτησε στο δοκάρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected