Κατηγορίες
Basket

Όλο και πιο κοντά στα play off ο Ιπποκράτης!

Τα θετικά αποτελέσματα συνεχίζει ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας με 84-71 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση μίας θέσης στα playoffs ανόδου.

Όπως αναφέρει το basketblog, το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να είναι καλύτερος το γρήγορο 0-7 τον έβαλε σε θέση οδηγού, με τον Ιπποκράτη να κυνηγάει σε όλο το δεκάλεπτο και παρότι ισοφάρισε σε 14-14, οι Πατρινοί βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν και πάλι και να κλείσουν το δεκάλεπτο με το υπέρ τους 21-17.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για τον Ιπποκράτη, με τους παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου να είναι καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση και να τρέχουν ένα σερί 22-8 και να βρίσκονται ακόμα και στο +11, όμως οι Πατρινοί μάζεψαν τη διαφορά εκ νέου και παρέμειναν εντός αγώνα.

Το β’ ημίχρονο βρήκε τον Ιπποκράτη να ανεβάζει ξανά τη διαφορά, εκμεταλλευόμενος τις όμορφες συνεργασίες των παικτών του με κύριους εκφραστές τους Λάανε, Χατζηνικόλα και Ασημακόπουλο και έφτασε τη διαφορά ακόμα και στο +12 (59-47).

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα ο Λάανε πήρε την κατάσταση στα χέρια του πετυχαίνοντας 11 σερί πόντους και ανεβάζοντας ξανά τη διαφορά στους 15 (78-63).

Η συνέχεια βρήκε τον Ιπποκράτη να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected