Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Και δεύτερη νίκη για τη Τότεναμ, με οδηγό τον Κέιν

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League πανηγυρίζει η Τότεναμ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ντόρτμουντ εκτός έδρας.

Η Τότεναμ προκρίθηκε στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Champions League με δύο νίκες επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού μετά το 3-0 στο «Γουέμπλεϊ» επιβλήθηκε των Γερμανών και στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», αυτή τη φορά με 1-0.

Όπως αναφέρει το onsports, οι Γερμανοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά χρειάστηκε να φτάσει το 21ο λεπτό για να κάνουν μια ευκαιρία, όταν ο Γκερέιρο πάσαρε στον Ρόις, εκείνος έκανε το σουτ από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Σάντσες και κατέληξε στον Λορίς, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Η ανασταλτική λειτουργία των «Πετεινών» δεν επέτρεπε εύκολη πρόσβαση στην περιοχή τους, ενώ στο 31΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν από πάσα του Έρικσεν ο Σον έφυγε στην πλάτη της γερμανικής άμυνας, πλάσαρε και αστόχησε ελάχιστα.

Η κλάση των Λονδρέζων και η αυτοπεποίθηση από το σκορ του πρώτου αγώνα φάνηκαν στο 48ο λεπτό, όταν στην υπέροχη κάθετη πάσα του Σισοκό ο Χάρι Κέιν έκανε το ξεπέταγμα πίσω από τους αμυντικούς των Βεστφαλών και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Μπούρκι για το (τελικό) 0-1, εξαφανίζοντας κάθε υποψία σκέψης για ενδεχόμενη ανατροπή εκ μέρους των γηππεδούχων.

Συνθέσεις

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Βολφ (62΄ Λάρσεν), Ακανζί, Ντιαλό, Γκερέιρο (62΄ Πούλισιτς), Βιτσέλ, Βάιγκλ, Σάντσο, Γκέτσε, Ρόις (74΄ Ντιλέινι), Αλκάθερ.

TΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Λορίς, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Οριέ, Γουίνκς (55΄ Ντάιερ), Σισοκό, Ντέιβις, Σον (71΄ Λαμέλα), Έρικσεν (83΄ Ρόουζ), Κέιν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected