Κατηγορίες
Football League

“Απόδραση” στο 88′ για την Κέρκυρα!

Το γκολ του Αλέξανδρου Κόντου, λίγο πριν το τέλος, χάρισε την πολύτιμη νίκη στην Κέρκυρα επί της Δόξας μέσα στη Δράμα.

Οι Φαίακες πέρασαν από μια δύσκολη έδρα, με γκολ στο 88′ και με τη σημερινή τους νίκη διατήρησαν τη διαφορά των 5 βαθμών από τη δεύτερη θέση. Στη 10η βρίσκεται η Δόξα Δράμας, που πλέον κινδυνεύει να βρεθεί σε αρνητικά σενάρια!

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, χωρίς ρυθμό στο οποίο η Δόξα προσπάθησε να βγει μπροστά από τα άκρα αλλά οι σέντρες της εξουδετερώθηκαν εύκολα από τους αντίπαλους αμυντικούς. Η Κέρκυρα ανέβηκε στο επόμενο διάστημα και της ανήκει η κορυφαία και μοναδική σπουδαία φάση του ημιχρόνου, το δοκάρι του Σιατραβάνη στο 40′.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν είχε μεγάλες διαφορές, με πιο σπουδαία φάση αυτή του 88′ την οποία αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι.

το φιλμ του αγώνα στο sportdrama.gr

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Αυγενικού (84′ Λεμονής), Κρουθ, Μπαϊκαρά (79′ Ρεβυθόπουλος), Δούμτσιος (63′ Πέρεθ)

Κέρκυρα : Κουτζαβασίλης, Κρητικός, Τουράμ (81′ Γεωργακόπουλος), Σιατραβάνης, Κούρος, Σπίνουλας (53′ Μότα), Πασάς, Ιωάννου, Λινάρδος, Θεοδωράκης, Νίκιτς (66′ Κόντος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected