Basket

Μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση του Ευρωπαίου Προμηθέα!

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Προμηθέα Πατρών, που επικράτησε με 69-57 της πρωταθλήτριας Ισπανίας και μάλιστα την υποχρέωση στη μικρότερη συγκομιδή πόντων της φετινή σεζόν!

Ο Προμηθέας συνεχίζει να ζει το ευρωπαϊκό όνειρό του και… μην τον ξυπνάτε! Με τρομακτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και με σοβαρότητα και ωριμότητα στο δεύτερο νίκησε την Τενερίφε (κάτοχο του τροπαίου πριν από δύο χρόνια, μην το ξεχνάτε…) με 69-57 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για τη πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League! Παρά τις απουσίες των τραυματιών Χολ και Μπράουν, η ομάδα της Πάτρας κυριάρχησε πλήρως της ισπανικής ομάδας και πήρε μια διαφορά που ενόψει της ρεβάνς στα Κανάρια Νησιά αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη πρόκρισης.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στον Προμηθέα, που με καταπληκτική εμφάνιση έριξε την Τενερίφε στο καναβάτσο. Το μεγάλο όπλο της ομάδας της Πάτρας ήταν τα τρίποντα, η ευστοχία στα οποία στο πρώτο 20λεπτο ήταν σχεδόν εξωπραγματική. Με οκτώ εύστοχα σουτ πίσω από τα 6.75μ. σε δέκα προσπάθειες οι παίκτες του Προμηθέα και ειδικά ο Τόνι Μέιερ, που είχε 4/4 και σκόραρε συνολικά 19 πόντους, έκαναν σμπαράλια την άμυνα της ισπανικής ομάδας, που έψαχνε να βρει από πού της ήρθε.

Ο Προμηθέας είχε 8/10 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και 3/13 στο δεύτερο και ήταν κατά πολύ καλύτερος της Τενερίφε, που είχε σε όλο τον αγώνα 3/20 τρίποντα!

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected