Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επική εμφάνιση του τερματοφύλακα του Ατσαλένιου, έπιασε 4 πέναλτι! (vid)

Το αδύνατα, δυνατά έκανε ο τερματοφύλακας του Ατσαλένιου, Γιάννης Μανουσάκης στον προημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Μπορεί οι ασπρόμαυροι να δυσκόλεψαν αρκετά την ομάδα του Ατσαλένιου, όμως και ο ΠΟΑ του έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ αφού είχε κάτω από τα δοκάρια “φύλακα άγγελο!”

Όπως αναφέρει το prismanews, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ και η παράταση έληξε με 1-1. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο 23χρονος πορτιέρο δεν κατέβασε απλά τα ρολά, αλλά ήταν και ο μεγάλος ήρωας του ημιτελικού πιάνοντας τέσσερα (!) πέναλτι και δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση στο συγκρότημα του Μανόλη Σκύβαλου!

Το επίτευγμα του Μανουσάκη θα μπορούσαμε να πούμε πώς είναι πολύ σπάνιο, ενώ ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Prismasport μετά το παιχνίδι, το απέδωσε στη… θεά τύχη:

«Δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο να πιάνεις τέσσερα πέναλτι, θεωρώ ότι διόρθωσα ένα λάθος που έκανα στην εκπνοή και ήρθε η ισοφάριση.

Η διαδικασία των πέναλτι οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην τύχη και την ικανότητα, εγώ από τύχη σήμερα είχα αρκετή.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που περάσαμε, βλέπουμε πια τελικό, εκεί πρέπει να είναι ο ΠΟΑ. Σίγουρα το να πιάνεις τέσσερα πέναλτι, πρόκειται να είναι σημείο αναφοράς για χρόνια…»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected