Κατηγορίες
Basket

Μεγάλη “μάχη” στην Καστοριά, δύσκολη έξοδος για τον Ηρακλή (πρόγραμμα 21ης αγωνιστικής)

Με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η 21η αγωνιστική της Α2 με το ενδιαφέρον να φτάνει στην κορύφωση του.

Αρκετά είναι τα ενδιαφέροντα παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Α2, με το κλασσικό ντέρμπι να λείπει, όμως οι δυνατές αναμετρήσεις είναι αρκετές, με φόντο και τους στόχους που έχουν θέσει οι ομάδες για φέτος.

Όπως αναφέρει το basketblog, ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας έχει εύκολο έργο κόντρα στην Καβάλα και θέλει να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί που τρέχει μέχρι το ντέρμπι με τον Ηρακλή όπου θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής από τη μεριά του θα βρεθεί στο Πευκοχώρι για να αντιμετωπίσει την τοπική Ευρώπη, εκεί όπου ο Σωτήρης Νικολαΐδης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει η ομάδα εντός παρκέ.

Ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση του Ερμή Αγιάς με το Ψυχικό, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να δείχνει ότι παρά τις απουσίες που μπορεί να παλέψει κάθε παιχνίδι, την ώρα που οι Θεσσαλοί θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση μίας θέσης στα playoffs.

Το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στην Καστοριά, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ιπποκράτη με τις δύο ομάδες να παλεύουν για μια θέση στα playoffs και τους νησιώτες να ψάχνουν… εκδίκηση μετά την εντός έδρας ήττα του α’ γύρου.

Ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση του Χαριλάου Τρικούπη με τον Κόροιβο, με τον Ντίνο Καλαμπάκο να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του και να θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία.

Μάχη γίνεται στο κλειστό του Υμηττού εκεί όπου ο Αμύντας θέλει να αφήσει πίσω το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και να πάρει τη νίκη κόντρα στο ανεβασμένο Μαρούσι.

Τέλος, εύκολο φαντάζει το έργο της Καρδίτσας, η οποία φιλοξενεί τον Εθνικό και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για να απομακρυνθεί από τη ζώνη των playouts και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Δ. Διαμαντίδη 16.00 Καστοριά-Ιπποκράτης Συμεωνίδης-Παγώνης-Τσιρτσιμάλης (Βόντζας)
Αγ. Παύλου 17.00 Ευρώπη Πευκοχωρίου-Ηρακλής Kαλογερόπουλος Λ.-Ξέρας-Ντούρας (Γκούμας)
Υμηττού 17.00 Αμύντας-Μαρούσι Θεοδωρόπουλος Ρ.-Στρέμπας-Τσολάκος (Ντίνος)
Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Εθνικός Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Κατωτικίδης (Τέγα)
Νεάπολης 17.00 Ερμής Αγιάς-Ψυχικό Πουρσανίδης Κ.-Ταρενίδης Κ.-Λουλουδιάδης (Βαρνάς)
Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Κόροιβος Ανδρικόπουλος-Ζακεστίδης-Σπυρόπουλος (Πατσαντζόπουλος)
Νίκαιας «Ο Πλάτων» 17.00 Ιωνικός Ν.-Καβάλα Δαρλαμήτσος-Κώτσου-Ντάνος (Δούκας)
Περιβόλας Απόλλων Π-Διαγόρας Δρ. (Τετάρτη 20/3)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected