Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλο ματς σήμερα στην Hanball Premier!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00 – ΕΡΤ3) στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Handball Premier, που εν πολλοίς θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά ενός βαθμού από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, γεγονός που ενισχύει την κρισιμότητα του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δέκα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με την τελευταία ήττα να είναι από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη με 21-16. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και για το θεσμό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να παίρνει δύο νίκες στους ημιτελικούς με 32-24 και 23-27.

Όπως τόνισε στο e-handball.gr ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, «δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε νίκη στα τρία παιχνίδια που δώσαμε φέτος με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να το πετύχουμε τώρα. Για εμάς ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα κριθεί στη διάθεση των δύο ομάδων, στην αγωνιστικότητα, αλλά και στην απόδοση των τερματοφυλάκων των δύο ομάδων. Θέλουμε να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης, να στηρίξει ο κόσμος μας την προσπάθειά μας και να απολαύσουν όλοι, όσοι βρεθουν στο γήπεδο και όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ΕΡΤ, όμορφο χάντμπολ. Ελπίζω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Και για τον Ολυμπιακό ο αγώνας είναι ύψιστης σημασίας, προκειμένου να διατηρήσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. «Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας. Πάμε μόνο για τη νίκη και τη διατήρηση της 1ης θέσης που θα μας δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα όσο καλύτερα γίνεται για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα αλλά ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη και τίποτα άλλο», σχολίασε ο Γρηγόρης Σανίκης στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τζαφερόπουλος και Μπέτμαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected