Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Μαγνησίας ο Ολυμπιακός Βόλου!

Ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τις τρεις κατακτήσεις Κυπέλλου της ΕΠΣΘ (σ.σ. σε τέσσερις τελικούς), κερδίζοντας με 3-0 τον Αίαντα Σούρπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στον τελικό της διοργάνωσης, σημειώνοντας τέρματα με τους Ζγκούρι (31’), Σκοπελίτη (45’) και Μπουτζίκο (53’).

Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να παίξει από το 77’ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αναγκαστικής αποχώρησης του Γιακουμή από ματς, ο οποίος τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Θ. Κατσαβριά.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι ο αγώνας διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι τυπικά ο γηπεδούχος.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Νικολακάκης (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπουτζίκος (69’ Καναβός), Ριζογιάννης, Παπαϊωάννου, Σερτζίνιο, Κόλα, Καμπλιώνης, Σκοπελίτης (55’ Λώττας), Σαχινίδης, Ζγκούρι (63’ Πατσής).

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Χαλάτσης (58’ λ.τρ. Η. Λαγός), Παπανικολόπουλος (60’ Κ. Κατσαβριάς), Μακανίκας (70’ Α. Κωστούλας), Πλαβός, Χριστέλος, Χειλάς, Μπιρτσάι, Αραπίτσας (4’ λ.τρ. Ξηροκώστας), Θ. Κατσαβριάς, Τσόγκας, Μιχόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected