Κατηγορίες
Super League 1

Βαθμός για τον ΠΑΣ με γκολ του Κάστρο στο 86′

Το γκολ του Καραμάνου στρίμωξε τους Γιαννιώτες στα σχοινιά, όμως ο Κάστρο στο 87′ ισοφάρισε (1-1) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του Γιάννη Πετράκη για παραμονή χωρίς μπαράζ!

Το γκολ του Καραμάνου στρίμωξε τους Γιαννιώτες στα σχοινιά, όμως ο Κάστρο στο 86′ ισοφάρισε (1-1) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του Γιάννη Πετράκη για παραμονή χωρίς μπαράζ!

«Ζωντανός» στο «κόλπο» της παραμονής έμεινε ο ΠΑΣ, που απέσπασε «χρυσό» βαθμό στη Λαμία (1-1) και δεν.. επέτρεψε στις ομάδες που σώζονται απευθείας (οι 26αρηδες) να του ξεφύγουν αισθητά. Ετσι το επόμενο Σάββατο που θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, θα παίξει τα… ρέστα του, πάντα με γνώμονα το 3+1.

Ο Χάβος παρέταξε σήμερα τον Σαράνοβ κάτω από τα γκολπόστ, τους Σκόνδρα, Καρυπίδη, Αντέτζο, Βάντερσον στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπεχαράνο, Δημούτσο στον άξονα και τους,Πίτι, Μπερτόγλιο, Καραμάνο μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Μπαράλες.

Ο Πετράκης ξεκίνησε με τον Ν. Μιχαήλ κάτω από το τέρμα, τους Τζημόπουλο, Κάργα, Σκόνδρα τριάδα στην άμυνα, τον Μπουκουβάλα δεξιό μπακ-χαφ και τον Νικολιά αριστερό, τους Κάστο, Πάντελιτς, Βιδάλ στον άξονα και τους Αθανασιάδη, Μάνο επιθετικό δίδυμο, στο 3-5-2 του.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας (46′ λ.τρ. Βασιλαντωνόπουλος), Καρυπίδης, Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος (82′ λ.τρ. Τομάς), Πίτι (69′ Μπλάζιτς), Μπερτόγλιο, Καραμάνος, Μπαράλες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κάργας, Τζημόπουλος, Αποστόλης Σκόνδρας (62′ Γιάκος), Νικολιάς, Βιντάλ (60′ Αποστολόπουλος), Πάντελιτς, Κάστρο, Μάνος (67′ Λεό), Αθανασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected