Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Γύρισε” από το 0-2 και πέρασε στα ημιτελικά η Σίτι! (vid)

Η Σίτι τα βρήκε σκούρα στην Ουαλία και χρειάστηκε η ποιότητα των Μπερνάρντο, Αγουέρο για την ανατροπή (3-2) και την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup.

Ήταν μόλις η δεύτερη φορά στην καριέρα του Πεπ που κάνει ανάλογη ανατροπή από το ημίχρονο, μιας και είχε προηγηθεί η τεσσάρα με τη Γιουβέντους. Παράλληλα, η Σίτι χρειάστηκε… 15 χρόνια για να ανατρέψει εις βάρος της σκορ εκτός έδρας με δυο ή περισσότερα γκολ (κόντρα στην Τότεναμ).

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20ο με πέναλτι το οποίο υπέπεσε ο Ντελφ ανατρέποντας τον Ρόμπερτς! Ο Γκράιμς ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ. Εννέα λεπτά αργότερα η Σουόνσι διπλασίασε τα τέρματά της με εξαιρετική αντεπίθεση και ιδανικό τελείωμα του Σελίνα.

Οι Πολίτες προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά στο 35′ ο Σίλβα έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει. Στην επανάληψη, η Σίτι άσκησε έντονη πίεση και στο 69′ ο Μπερνάρντο με απίθανο τελείωμα μείωσε σε 2-1. Στο 78′ ο Γουίκερ έκανε τάκλιν ο Στέρλινγκ έπεσε και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες. Ο Αγουέρο ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στην πλάτη του Νόρντφελντ και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Σουηδός είχε σπουδαίες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Ζεσούς, Αγουέρο, αλλά στο 89′ ο Αργεντίνος με υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2.

Συνθέσεις

Σουόνσι: Νόρντφελντ, Φαν ντερ Χορν, Γκράιμς, Ρόμπερτς, Κάρτερ-Γουίκερς, Μπάιερς (73’ Τζον), Σελίνα, Φάλτον, Ρούτλετζ, Ντάιερ (61’ Ασόρο), Τζέιμς

Μαν. Σίτι: Έντερσον, Οταμέντι, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ντελφ (57’ Ζιντσένκο), Γκουντογκάν, Ντ. Σίλβα, Μπ. Σίλβα, Μαχρέζ (63’ Αγουέρο), Σανέ (57’ Στέρλινγκ), Ζεσούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected