Football League

“Κιτρινόμαυρο” το ντέρμπι του Ηρακλείου!

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου μετέτρεψε σε… παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι της πόλης με τον Ηρόδοτο, επικρατώντας με 4-1 με γκολ των Μανουσάκη, Ιατρούδη, Ροβίθη και Μπαχανάκ. Ο Μουκίδης το γκολ των φιλοξενούμενων. Με 10 έπαιζε από το 13′ ο Ηρόδοτος λόγω αποβολής του Νύκταρη. Αποβλήθηκε στο 77′ και ο Μπάτζιος.

“Κιτρινόμαυρο” βάφτηκε το Ηρακλειώτικο ντέρμπι για την 22η αγωνιστική της Football League στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τον Εργοτέλη να επικρατεί με το ευρύ 4-1 του Ηροδότου, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στην Ν. Αλικαρνασσό (1-0).

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν στο 11′ ο Μανουσάκης με πλασέ, στο 25′ ο Ιατρούδης με το σουτ του να κοντράρει και στο 73′ ο Ροβίθης με σουτ και ο Μπαχανάκ στο 92′ με σουτ. Στο 88′ σκόραρε για τον Ηρόδοτο με σουτ ο Μουκίδης.

Ο Ηρόδοτος έπαιζε από το 13΄με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δύο κίτρινες του Νύκταρη και ο Εργοτέλης από το 77′ με δεύτερη κίτρινη στον Μπάτζιο.

Στο 49′ ο Μπαχανάκ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio.gr

Συνθέσεις

Εργοτέλης : Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Γροντής (66′ Ροβίθης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (75′ Καπνίδης), Έφορντ, Μανουσάκης (73′ Μπουτσάκης)

Ηρόδοτος : Τσιλιγγίρης, Γιαλούσης, Γραικός, Ανδρέου, Τουγλής (79′ Αργκιλέσι), Νύκταρης, Μουκίδης, Κονέ (30′ λ.τρ. Μπαρέττας), Ηλιάδης, Ζαμπορόφσκι (59′ Πίντο), Γκούφας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected