Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στα έξι σταμάτησε η Μπάγερν! (vid)

Η Μπάγερν έκανε.. πλάκα στην Μάιντς, τη διέλυσε με 6-0 και κρατάει στα χέρια της τον τίτλο.

Η ομάδα της Βαυαρίας έδειξε την αναμενόμενη αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ και απλά διέλυσε την Μάιντς με 6-0. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί καθόλου για τη διαφορά τερμάτων σε σχέση με την Ντόρτμουντ και έχουν τον τίτλο στα χέρια τους, καθώς υποδέχονται τους Βεστφαλούς στις αρχές του επόμενου μήνα.

Κριτική, φυσικά, δεν μπορεί να γίνει για το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν 6 γκολ και να μπορούν άλλα τόσα. Μόλις στο 3’ ο Λεβαντόφσκι με υπέροχο τελείωμα έκανε το 1-0, ενώ στο 33’ ο Χάμες το 2-0. Τα πάντα τελείωσαν και τυπικά στο 39’, όταν ο Κομάν με ωραία προσπάθεια έκανε το 3-0. Στο 51’ ο Χάμες σκόραρε ξανά για το 4-0, ενώ ο Κολομβιανός έκανε χατ τρικ για το 4-0 στο 55’! Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντέιβις στο 70’ με το πρώτο του γκολ στην Bundesliga.

Συνθέσεις

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα (59’ Ντέιβις), Ζίλε, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Τιάγκο, Χάμες (73’ Ραφίνια), Γκορέτσκα, Μίλερ, Κομάν (66’ Ριμπερί), Λεβαντόφσκι

Μάιντς (Σάντρο Σβαρτς): Μίλερ, Μπροσίνσκι, Μπελ, Χακ, Νιακατέ, Γκαμπέν, Λάτσα, Μποέτιους (46’ Μάλονγκ), Ονισίβο, Εζτουνάλι (75’ Ντονάτι), Ματέτα (63’ Μαρτίν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected