Basket

Βαριά ήττα του Ολυμπιακού στην Ισπανία

Ο Ολυμπιακός έκανε την ίσως χειρότερη φετινή του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα και ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια εκτός έδρας 90-67 σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να τον φέρει μισό βήμα από τα play offs της διοργάνωσης.

Οι δύο αγώνες που απομένουν εντός έδρας με Ζαλγκίρις Κάουνας και Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ είναι απλά δύο παιχνίδια που επιβάλλεται να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι «παιδικές ασθένειες» των «ερυθρόλευκων» βγήκαν στην επιφάνεια στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η μπάλα δεν κυκλοφορούσε όπως έπρεπε, η άμυνα απείχε από το να χαρακτηριστεί καλή και το δεύτερο φάουλ στην πρώτη περίοδο ήρθε κάτι δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωσή της, ενώ οι παίκτες της Γκραν Κανάρια σε πολλές περιπτώσεις σούταραν ανενόχλητοι.

Ο Ολυμπιακός έχει τους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν στην έδρα του. Υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας (29/3, 21.30) και την Νταρουσάφακα (5/4, 21/30). Η Γκραν Κανάρια έχει τους δύο τελευταίους αγώνες της εκτός έδρας: Στις 28/3 αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ και στις 5/4 την Μπάγερν Μονάχου.

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

Διαιτητές: Ράντοβιτς, Πάντερ, Γκέλερ

Δεκάλεπτα: 19-16, 40-30, 69-46, 90-67

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected