Κατηγορίες
Football League

Έχασε την ευκαιρία για μια σημαντική νίκη ο Πλατανιάς

Παρότι είχε την ευκαιρία να παίξει το τελευταίο σχεδόν μισάωρο του αγώνα με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Χανιώτη, Αντώνη Ντεντάκη, ο Πλατανιάς έμεινε στην ισοπαλία με 0-0 απέναντι στο Βόλο.

Η χανιώτικη ομάδα δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε και ειδικότερα στο διάστημα που έπαιξε με παίκτη παραπάνω, αφού δεν είχε ουσιαστικά τις φάσεις για ν’ απειλήσει την εστία του Πίτκα και να μπορέσει έτσι να φτάσει στο πολυπόθητο τέρμα.

Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι ξεκίνησε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και μάλιστα, ο Πλατανιάς έδειξε να έχει διάθεση και ενέργεια για να φτάσει στο γκολ. Ως καλύτερη φάση, ίσως, κρίνονται αυτές του 39ου λεπτού με την εξ επαφής κεφαλιά από τον Κόρτσταμ που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Πίτκας ενώ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, το μακρινό σουτ από τον Μιγκέλ εξουδετέρωσε σε κόρνερ με τρομερή επέμβαση ο Πίτκας.

Στον αντίποδα, ο Πλατανιάς δεν απειλήθηκε από το Βόλο, κλείνοντας του τους διαδρόμους προς την εστία.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (77’ Γκατσολάρι), Τσαμούρης, Μάικιτς (64’ Παπουτσογιαννόπουλος), Παπανικολάου (89’ Λάζιτς), Καραγκούνης, Νίλι, Στ. Ποζατζίδης, Μιγκέλ, Λουκίνας.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Καρρίκι (57’ λ.τρ. Λούκας Γκαρσία), Καμπαγιέρο, Δόρης, Ηλιόπουλος, Κότο (82’ Πίτου Γκαρσία), Πέντα, Μάντζης (90’+ Κόκκορης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected