Γ Εθνική / Τοπικά

Σήκωσε την κούπα στον Έβρο ο…εφτάψυχος Εθνικός!

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, κατάφερε κόντρα σε όλους και σε όλα, με μια ομάδα που ξέμεινε από παίκτες στο ρόστερ της και σε μεγάλο βαθμό δεν είχε την στήριξη που θα έπρεπε, να αναδειχθεί για έκτη φορά στην ιστορία του κυπελλούχος Έβρου.

Με έξυπνο ποδόσφαιρο στον μεγάλο τελικό με τον Έβρο Σουφλίου και παρά το γεγονός ότι για περίπου μία ώρα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να νικήσει καθαρά με 3-0 στον μεγάλο τελικό και να αναδειχθεί κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου για τη σεζόν 2018-2019.

Όπως αναφέρει το Thrakisports, κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης ψηφίστηκε ο Καρακασίδης, σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Μέχρι εκείνο το σημείο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Δορουγιδένης, που είχε ανοίξει το σκορ αλλά είχε αποβληθεί κιόλας, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος, αλλάζοντας τις αριθμητικές ισορροπίες στο τελικό.

Παρόλα αυτά πάντως, οι παίκτες του Γιώργου Δίγκα κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και στο τέλος της αναμέτρησης ο Γκαβανόζης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Με το κύπελλο αυτό ο Εθνικός φτάνει τους έξι τίτλους, όσους έχει και το Σουφλί, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected